Back To Top

Ta kontakt med oss

Kontaktskjema

Emner
Facebook

Bedre syn med ZEISS: et historisk overblikk.

I 100 år har ZEISS stått for bedre syn. Takket være den optiske ekspertisen til firmaet, som ble grunnlagt i 1846, lykkes det ZEISS i 1912 å overføre kunnskapen til brilleglass. Punktal® – de første presisjonsbrilleglassene fra ZEISS – ble til. Det vi tar som en selvfølge i dag, var en ren revolusjon den gangen. Punktal® gjorde det mulig å se med høy synsskarphet selv når man ikke så rett frem. Tidligere måtte brillebrukere bevege hodet for å kompensere for det uklare synet ved kantene av brillene. Punktal® forbedret synsevnen sterkt på dette området.

Også i dag fortsetter Carl Zeiss å arbeide for å sikre optimalt syn. Et øye er like individuelt som et fingeravtrykk. Det er derfor Carl Zeiss tilbyr spesialtilpassede synsløsninger og brilleglass i høy kvalitet – og har gjort det i 100 år.

 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer

OK