Back To Top

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Kategori

Patentbeskyttelse for i.Scription®

Innovativ optimalisering av ZEISS-brilleglass revolusjonerer markedet

Carl Zeiss Vision har sikret seg patent på sin i.Scription® brilleglassoptimalisering. Denne optimaliseringen bruker en betydelig mer omfattende og finjustert analyse av synsproblemer enn før, og den tar også hensyn til såkalte overordnede synsproblemer som ikke ble direkte diagnostisert av tidligere systemer.  

Patentbeskyttelse for i.Scription®

Innovativ optimalisering av ZEISS-brilleglass revolusjonerer markedet

Det tyske patent- og varemerkekontoret har akseptert oppfinnelsen: "Enhet og prosess for fastsettelse av nødvendige korreksjoner av synsproblemer i øyet" som et viktig fremskritt innen brilleteknologi og bekreftet at oppfinnelsen fortjener patentbeskyttelse.

 

Patentnummer DE-102007032001B4 beskriver blant annet den matematiske beregningen av brilleglasstyrke på grunnlag av data levert av måleinstrument i.Profiler® og de spesifikke brilleglassbehovene fastsatt av optikeren din.  Anton Kuhn, salgssjef for Sentral-Europa i Carl Zeiss Vision GmbH, anser vedtaket fra det tyske patent- og varemerkekontoret som en viktig bekreftelse:

"Markedsutviklingen viser oss at vi har kommet med en betydelig innovasjon med i.Scription® som overbeviser både optikere og brillebrukere. For våre utviklere er det at oppfinnelsen deres nå er patentbeskyttet en stor anerkjennelse av deres prestasjoner.

" For lett å finne en optiker som bruker i.Scription-teknologi i nærheten der du bor, kan du bruke vår ZEISS optiker søkemotor.

Sorry, this shouldn't have happened:
Video player failed to load.

Relaterte artikler

Finn hvilke brilleglass som passer best til deg ved hjelp av 5 enkle steg
Brilleglassene for mer avslappet bilkjøring
Hvordan finner jeg de riktige progressive brilleglassene?
Blått lys: fordeler og ulemper
Hemmeligheten bak det perfekte designet av brilleglass
 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer

OK