Back To Top
ZEISS Office Lens Portfolio

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Gjennomfør Online-synstesten og test kvaliteten på synet ditt.

Start testen!

Rengjøringsmidler for brilleglass

Skånsomt, enkelt, effektivt

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Takket være CleanCoat legger moderne brilleglassbelegg som for eksempel DuraVision® Platinum og Silver grunnlaget for enkel rengjøring og bidrar til å beskytte brilleglasset. Det er imidlertid ingen vei utenom regelmessig rengjøring, som bør være så skånsom, enkel og effektiv som mulig. Derfor leverer ZEISS en hel serie rensemidler til brilleglass som er skånsomme mot brilleglassbelegget og enkle å bruke: ZEISS engangskluter til brilleglass for rask rengjøring når du er på farten, ZEISS brilleglasspray for grundig, våt rengjøring og ZEISS mikrofiberklut for grundig, våt rengjøring med spray eller tørr rengjøring.

Fordeler for deg

Fordeler for brillebrukere

Rengjør brilleglassene når som helst og hvor som helst

  • Optimal beskyttelse og pleie ikke bare for høykvalitets brilleglass.
  • Hindre mikroskopiske riper som er usynlige i utgangspunktet, men som gradvis svekker synet.
  • Skånsom rengjøring som ikke skader brilleglassbelegget.
  • Produktløsninger for rask rengjøring når du er på farten, i tillegg til grundig rengjøring.
  • Enkle i bruk.
  • Ikke bare for briller: ZEISS engangskluter til brilleglass kan også brukes til å rengjøre alle slags sensitive optiske flater (for eksempel LCD-skjermer, smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, mobiltelefoner osv.) enkelt og uten striper samtidig som du reduserer bakterier og sopp på overflatene.

Valget er ditt.

En oversikt over rengjøringsmidler fra ZEISS

ZEISS engangskluter til brilleglass

For rask rengjøring: ZEISS engangskluter til brilleglass

Hjemme, på kontoret eller på reise: klart syn når som helst, hvor som helst. Den fuktige, mikrofine kluten til rengjøring av brilleglass er lett tilgjengelig og svært effektiv. Optimal rengjøring uten riper – dokumentert! Klutene har en usedvanlig fin struktur slik at de rengjør alle brilleglass usedvanlig skånsomt, selv med høykvalitetsbelegg som for eksempel DuraVision® Platinum. Individuelt pakket og skånsomme: de er innsatt med en unik blanding av to stoffer som også brukes til å rengjøre medisinsk utstyr. Disse ufarlige midlene inneholder ingen aggressive rengjøringsmidler eller kunstige dufter.

De er også svært velegnet til å rengjøre LCD-skjermer, smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner osv.

 

ZEISS rengjøringsspray for brilleglass (240 ml)

Grundig og skånsom: ZEISS rengjøringsspray for brilleglass (240 ml)

ZEISS rengjøringsspray for brilleglass sørger for grundig og skånsom rengjøring av brilleglass. Bare spray rengjøringsmiddelet på mikrofiberkluten fra ZEISS og vask begge sider av brilleglassene for å rengjøre dem. Sprayen inneholder ingen aggressive rengjøringsmidler som kan skade brilleglasset, belegget eller den optiske flaten. Den kan også brukes til å rengjøre andre optiske flater.

ZEISS mikrofiberklut for brilleglass

Dokumentert fremragende kvalitet: ZEISS mikrofiberklut for brilleglass

Vi har også tradisjonelle rengjøringsprodukter fra ZEISS for brilleglass: ZEISS mikrofiberklut for daglig rengjøring av brilleglass – effektiv og skånsom, tørr eller fuktet med lunkent vann eller ZEISS rengjøringsspray for brilleglass. Optimal rengjøring for lang levetid.

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Brilleglassbelegg: robust, enkelt å rengjøre og med overlegent antirefleksbelegg

ZEISS DuraVision® Platinum og Silver

Brilleglassbelegg forvandler brilleglass i plast til hverdagens mesterverk. De gjør plastbrilleglass hardere og dermed mer motstandsdyktige mot smuss og lettere å rengjøre.

Oppdag hva premium brilleglassbelegg fra ZEISS kan gjøre for deg

Hvis du jobber foran datamaskinen hele dagen, er det på tide å finne en ny løsning for øynene dine.

DuraVision® BlueProtect

Vi utsettes for mer blått lys enn noensinne takket være moderne lyskilder som LED-belysning og stråling fra skjermer. Noen synes at det blå lyset fra belysning og skjermer gir ubehag og får dem til å føle seg slitne.

Hvordan DuraVision BlueProtect fungerer

Et moteriktig valg

ZEISS solbrilleglass

Gi utløp for din lidenskap for farger og fargetoner: enkle, graderte eller individuelt tilpassede – ZEISS får det til å skje.

Lær mer om ZEISS solbrilleglass

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

ZEISS engangskluter selges også hos våre optikere og utvalgte forhandlere. Rengjøringssprayen for brilleglass og den tilhørende mikrofiberkluten fra ZEISS selges kun hos optikere. Finn en ZEISS-optiker i ditt område.

Produkter og tjenester
  • i.Scription
  • Relaxed Vision Center

Mer informasjon om rengjøringsmidler til brillene dine fra ZEISS

Vedlikehold og rengjøring av briller

Vedlikehold og rengjøring av briller

Noen tips for bedre vedlikehold av brillene dine
Det tar bare et par sekunder - et fett fingeravtrykk oppstår på glasset, rusk og støv gjør det vanskelig for deg å se, eller fuktighet skaper en film som gjør verden...

mer

Slik tar du vare på brilleglassene

Slik tar du vare på brilleglassene

Hvis du tar godt vare på brillene dine, vil du oppleve at det er enklere å holde alt i fokus. Her er våre tips
Dagens moderne briller er nærmest et teknologisk mirakel. Hvis du vil dra nytte av brilleglassene så lenge som mulig, er det ikke bare viktig å ta godt vare på dem. Det er også...

mer

Del denne artikkelen med vennene dine

 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer

OK