Sportsbrilleglass

Få best mulig syn med moderne, krumme briller og solbriller

Enten du er profesjonell eller amatør, sykler eller spiller golf, svømmer eller spiller tennis: godt syn er viktig i alle sportsgrener, og det finnes ikke to utøvere som er like. Sportsutøvere trenger brilleglass som oppfyller synskravene for sporten. Riktig farge, optimal utforming av glasset samt glassenes beskyttende funksjon er avgjørende. Krumme briller som beskytter øyet mot støv, skitt, sol og småstein i luften er en optisk utfordring, særlig i de perifere sonene. Likevel er det akkurat dette som teller hvis du vil se optimalt når du ser gjennom brilleglasset fra siden. ZEISS-teknologi gjør dette mulig.

 • Fordeler for deg

  Fordeler for deg

  Fordeler for brillebrukere

  Optimalt utstyrt for trening og konkurranser

  • ZEISS tilbyr lette plastglass for sterkt krummede brilleinnfatninger.
  • Disse sørger for optimalt syn takket være individuell tilpasning.
  • De leveres som enstyrkeglass og progressive glass.
  • La avvik i de perifere sonene av de krumme brillene dine høre fortiden til. Sportsbrilleglass fra ZEISS gir optimal synskorreksjon, selv langs kurven.
  • Sportsbrilleglass må være robuste – dette er mulig med DuraVision® Platinum-belegg i høy kvalitet.
  • Fargeskiftende eller polariserte versjoner kan også leveres.
 • Hva er det som gjør ZEISS sportsbriller så spesielle?

  Disse er nødvendige for sport – men passer også godt når du skal slappe av

  Disse krumme brillene har alltid vært førstevalget for sportsentusiaster. De beskytter både mot småstein i luften og mot UV-stråler i ett og samme brillepar. Men krumme sportsbriller med brilleglass fra ZEISS kan gjøre enda mer. De kan forbedre kontrasten og dermed gi optimalt syn enten de har enstyrkeglass eller progressive glass.

  Krumme brilleglass er en ekstra utfordring når det gjelder optisk optimalisering og brilleglassproduksjon. Det kreves spesiell optisk kunnskap og ledende teknologi for å kunne tilpasse hver enkelt brukers briller perfekt og forhindre at det oppstår avvik – spesielt i de perifere områdene av glasset. Med ZEISS SPORT-brilleglass for sterkt krummede innfatninger er dette ikke lenger et problem.

  Dette er gode nyheter ikke bare for sportsbriller, men også for moteriktige solbriller og briller med styrke og krum innfatning!

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Brilleglassbelegg: robust, enkelt å rengjøre og med overlegent antirefleksbelegg

ZEISS DuraVision ® Platinum og Silver

Brilleglassbelegg forvandler brilleglass i plast til hverdagens mesterverk. De gjør plastbrilleglass hardere og dermed mer motstandsdyktige mot smuss og lettere å rengjøre.

Oppdag hva premium brilleglassbelegg fra ZEISS kan gjøre for deg

Ekstreme lysforhold og reflekser – ikke noe problem

ZEISS SkyPol

Er du vant til ubehagelige reflekser når du kjører eller driver sport? Mange vannsportentusiaster dverger til polariserte brilleglass.

Brilleglass med polariseringsfilter gjør dette mulig.

Klart syn hele dagen, hver dag

Rengjøringsmidler for brilleglass fra ZEISS

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Å rengjøre brillene dine bør være så skånsomt, enkelt og effektivt som mulig. Derfor tilbyr ZEISS et så stort utvalg av rengjøringsmidler for brilleglass.

En rask tørk eller en grundig rengjøring? ZEISS har det rengjøringsmiddelet du trenger

Ikke riktig produkt for deg?

Trenger du ikke hjelp til finne gjenstander på nært hold?

ZEISS brilleglass med fast styrke

ZEISS tilbyr fire kvalitetsnivåer fra tradisjonelle, sfæriske glass og helt opp til individuelt tilpassede brilleglass – spesiallaget for dine synsbehov.

Lær mer om hvor usedvanlig flate og lette brilleglass kan gjøres, selv for svært dårlig syn.

Ser du etter progressive brilleglass med enestående brukertoleranse?

ZEISS progressive brilleglass

Progressive brilleglass er sanne optiske mesterverk. De gir individuelt tilpasset støtte til øynene dine fra nært til fjernt og alt imellom.

ZEISS tilbyr fire ytelseskategorier for å sørge for at du finner de progressive brilleglassene som passer deg best.

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

Finn sportsbriller som er tilpasset deg. Din lokale ZEISS-optiker hjelper deg gjerne å finne hvilken løsning som passer deg best. Finn en egnet optiker her.

 • Avansert søk

Lær mer om sportsbriller

Del denne artikkelen med vennene dine

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer