Karriere

Med 25 000 ansatte er ZEISS en globalt ledende aktør innen optikk og optoelektronikk som har bidratt til den teknologiske utviklingen i mer enn 165 år. ZEISS utvikler og distribuerer litografioptikk, industriell måleteknologi, mikroskoper, medisinsk teknologi, brilleglass, kameraobjektiver og planetariumteknologi.

Den brede produktporteføljen sikrer at ZEISS-ansatte hele tiden står overfor nye, inspirerende utfordringer. Siden selskapet er en del av Carl Zeiss Foundation, representerer ZEISS stabilitet og har et spesielt ansvar for sine ansatte og samfunnet ellers.

ZEISS internasjonalt

Internasjonale karrieremuligheter


Hvorfor ZEISS?
Som et høyteknologisk kosern og global markedsleder byr ZEISS på spennende utfordringer og et internasjonalt arbeidsmiljø. Samtidig tar ZEISS ett stort ansvar for sine ansatte og samfunnet.

mer


Karriere i ZEISS?
Er du klar til å ta det neste skritt i din karriere? Hvis du er på utkikk etter en personlig og faglig utvikling byr ZEISS på mange muligheter, da vi søker morgendagens teknologi.

mer

ZEISS-avdelinger

Verden over


Om det er i Jena, Oberkochen eller Singapore – med avdelinger i mer enn 30 land kan vi tilby våre ansatte mange karrieremuligheter og interessante steder å bo.

mer