Om Carl Zeiss AS

Carl Zeiss AS tilbyr et solid høyteknologisk produktprogram innen mikroskopi, elektronmikroskopi, diagnostikk, øyelasere, operasjonsmikroskoper, måleteknikk samt kikkerter og kikkertsikter.

Carl Zeiss AS er en del av den nordiske ZEISS-regionen som omfatter Danmark, Norge, Finland og Sverige med i alt ca. 160 medarbeidere. I Norge er det ca. 20 medarbeidere som jobber med å ivareta salg,  service, rådgivning og markedsføring av ZEISS-produkter.

Det internasjonale ZEISS-konsernet er en global markedsleder innen optikk, finmekanikk og instrumenter. Konsernet har egne selskaper i mer enn 30 land, og er representert i mer enn 100 land totalt. ZEISS-konsernet er representert med fabrikker både i Europa, Nord- Amerika, Mexico samt Asia, mens hovedkontoret ligger Oberkochen i Syd- Tyskland. På verdensbasis har ZEISS AS en omsetning på 4,2 milliarder euro og med ca. 25.000 ansatte.

ZEISS har eksistert i mer enn 165 år og er i dag en aktiv leverandør til en rekke forskjellige industrigrener som for eksempel i bil- og flyindustrien, forsikring, materialvitenskap, oftalmologi, kirurgi, onkologi og offentlige sektor.

Kontakt oss på tel: + 47 23 17 23 90 eller info .no @zeiss .com