Arbeidsliv

Godt syn på jobb – hva du bør huske på.

Godt syn er viktig på jobb også – det kan redusere belastning på øynene, selv om riktig sittestilling også kan fremme godt syn. Enten du er en programmerer eller kosmetolog, er det nå flere synsmuligheter der ute som har blitt optimalisert for forskjellige krav på arbeidsplassen, og de kan til og med levere enestående syn under unike forhold. Dette inkluderer ikke bare glass for ekstraordinære jobbrelaterte krav, som utfordringene til piloter, men også spesielle løsninger for de i yrker der de minste detaljene utgjør en stor forskjell – som tannleger og gullsmeder, eller til og med for å hjelpe de med synssvekkelser i kraft av forstørrelsesglass eller forstørrelsesbriller. Databriller kan også hjelpe deg å se bedre og på en mer avslappet måte på jobb. Les videre for å lære alt om «Bedre syn på jobb».

Briller for ledere – brilleglass i topp kvalitet og gode innfatninger

Seriøsitet, eleganse og maksimal funksjonalitet – briller for mennesker i lederposisjoner har mange krav de skal innfri.

16.okt.2017

Tags: Arbeidsplassglass

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!
Alt innenfor synsavstand ved computeren Hvorfor tilpassede lesebriller/multifokale briller kan gjøre arbeidet lettere

16.okt.2017

Tags: Arbeidsplassglass

Bedre livskvalitet og større uavhengighet: bedre syn med hjelpemidler Hvilke løsninger finnes det når briller ikke hjelper?
Bedre syn og komfort på jobben De nye ZEISS arbeidsplassglassene gir deg et mer avslappet syn, uansett om du sitter ved et skrivebord, en datamaskin eller en produksjonsmaskin.

16.okt.2017

Tags: Arbeidsplassglass

Om du er tannlege eller skjønnhetsekspert – dra nytte av perfekt skarpt syn med profesjonelle briller Enkelte aktiviteter krever enestående brilleglass som leverer mer. Avansert teknologi fra ZEISS hjelper deg til å se perfekt, selv på mikroskopisk nivå.
Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg