Arbeidsliv

Godt syn på jobb – hva du bør huske på.

Godt syn er viktig på jobb også – det kan redusere belastning på øynene, selv om riktig sittestilling også kan fremme godt syn. Enten du er en programmerer eller kosmetolog, er det nå flere synsmuligheter der ute som har blitt optimalisert for forskjellige krav på arbeidsplassen, og de kan til og med levere enestående syn under unike forhold. Dette inkluderer ikke bare glass for ekstraordinære jobbrelaterte krav, som utfordringene til piloter, men også spesielle løsninger for de i yrker der de minste detaljene utgjør en stor forskjell – som tannleger og gullsmeder, eller til og med for å hjelpe de med synssvekkelser i kraft av forstørrelsesglass eller forstørrelsesbriller. Databriller kan også hjelpe deg å se bedre og på en mer avslappet måte på jobb. Les videre for å lære alt om «Bedre syn på jobb».

Briller for ledere – brilleglass i topp kvalitet og gode innfatninger

Seriøsitet, eleganse og maksimal funksjonalitet – briller for mennesker i lederposisjoner har mange krav de skal innfri.

16. okt. 2017

Tags: Arbeidsplassglass

Progressive glass med en forskjell

Finnes det et perfekt par med progressive glass for en hver anledning: for jobben? for din favoritthobby eller sport?

16. okt. 2017

Tags: Progressive brilleglass

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!
Progressive glass - små mesterstykker Briller med progressive glass gir den ideelle løsningen for dem som må se klart på flere avstander.

26. nov. 2019

Tags: Progressive brilleglass

Alt innenfor synsavstand ved computeren Hvorfor tilpassede lesebriller/multifokale briller kan gjøre arbeidet lettere

16. okt. 2017

Tags: Arbeidsplassglass

Bedre livskvalitet og større uavhengighet: bedre syn med hjelpemidler Hvilke løsninger finnes det når briller ikke hjelper?
Bedre syn og komfort på jobben De nye ZEISS arbeidsplassglassene gir deg et mer avslappet syn, uansett om du sitter ved et skrivebord, en datamaskin eller en produksjonsmaskin.

16. okt. 2017

Tags: Arbeidsplassglass

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg