Den omfattende guiden for bedre syn

Vi hjelper deg å velge nye briller.

I dag bruker rundt 200 millioner personer over hele verden brilleglass fra Carl Zeiss Vision. 9900 ansatte i over 30 land jobber sammen hver dag for "bedre syn" og engasjerer seg i å utvikle ikke bare høypresisjons brilleglass, men også måleutstyr og diagnostiske verktøy. På området optikk er Carl Zeiss Vision blant verdens ledende. Denne ekspertisen er noe vi ønsker at også du skal være i stand til å bruke.

Hva er det vi ønsker å tilby deg med BEDRE SYN?
Hver øye er like individuelt som menneskets fingeravtrykk,og ikke noe annet sanseorgan gjør det mulig for oss å oppfatte og oppleve miljøet vårt like intensivt. Derfor er det spesielt viktig for oss å ta denne individualiteten i betraktning under konsumentkonsultasjoner og diagnostisering og ved produksjonen av ZEISS brilleglass.

BEDRE SYN sikter etter å tilby deg mer informasjon som svarer på alle spørsmålene dine om synsløsninger, brilleglass og menneskets syn. Samtidig gir vi deg en titt bak kulissene hos Carl Zeiss Vision. Vi viser deg hvilke ZEISS-presisjonsbriller og løsninger vi kan tilby. Vi vil også oppfordre deg til å stille spørsmål og fortelle oss om erfaringene dine.

De viktigste emnene innen BEDRE SYN med ett eneste blikk:

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg