Opplæring

Avgjørende for forretningsresultatet

Selv om vi allerede er eksperter innen vår fagområde, behøver vi alle løpende opplæring for å friske opp kunnskapene våre, for å lære nye teknologier, produkter eller industristandarder, og å utvikle og vedlikeholde våre kvalifikasjoner innen salg og rådgivning.

Som Winston Churchill sa, “Kontinuerlig innsats – ikke styrke eller intelligens – er nøkkelen til å frigjøre vårt potensiale.” Som din forretningspartner, ønsker vi å støtte deg i arbeidet med å frigjøre potensialet ditt og gi deg enda større framgang. Ved å gi relevant, faglig opplæring gjennom ZEISS Academy Vision Care og ved å legge fram vitenskapelige opplysninger om emner tilknyttet optikken tilbyr vi en lang rekke opplæringer for å tilfredsstille dine spesielle behov.

ZEISS Academy Vision Care

Ensbetydende med fagopplæring

Er du ute etter generell informasjon om optiske fenomen eller optikkvitenskapen? Er du interessert i detaljert produktinformasjon? Ønsker du å få veiledning i hvordan du bruker våre måleinstrumenter? Ønsker du salgsrådgivning? Uansett hva slags fagopplæring du trenger, ønsker vi å gi deg et attraktivt opplæringstilbud.

Seminars and Training for Eyecare Professionals ZEISS Academy Vision Care
ZEISS Academy Vision Care

Vårt mål i egenskap av forretningspartner, er å gi deg alle nødvendige kunnskaper og ferdigheter, slik at du kan gi råd om og selge produktene dine og dermed tilfredsstille kundene. Din forretningsframgang er vårt endelige mål, og vi ønsker å støtte deg med den opplæringen du behøver for å oppnå dette.

Gjennom vår lange erfaring innen optikkindustrien, i samråd med vitenskapelige eksperter og på bakgrunn av optikernes behov i deres daglige virksomhet over hele verden, har vi utviklet en omfattende fagopplæringspakke for deg.

ZEISS Academy Vision Care Seminarer

Seminarer som organiseres på stedet

Dra nytte av alle fordelene ved opplæringer på stedet gitt av våre kvalifiserte instruktører i utvalgte, spesielt relevante temaer. Ved å kombinere faglige forelesninger med praksisorienterte kurs hvor du får tilstrekkelig erfaring i å prøve utstyret, blir du i stand til å anvende nye metoder og ferdigheter i ditt daglige arbeid. Og hvis du fremdeles har spørsmål? Underviserne våre svarer gjerne på spørsmål som du måtte ha i løpet av seminaret.

Bestill ditt eget seminar fra seminarkatalogen vår.

ZEISS Academy Vision Care Webinar

Digitale webinar

Ikke tid til å reise og delta på seminar på stedet? Våre digitale webinarer kombinerer fordelene ved å delta direkte fra butikken din med opplæring av beste kvalitet. Utvekslinger med lederen og tid til spørsmål skaper et åpent læringsmiljø som gir deg svar på alle spørsmål du måtte ha.

Du avgjør hvilke tema som er spesielt relevante for deg ved å velge blant våre ZEISS webinartilbud her:

ZEISS Academy Vision Care Online Training

Tilpasset kurs i butikken deres

Har dere ikke muligheten til å delta på våre seminarer, eller er det noe spesifikt teamet ønsker å være bedre til? Vi tilbyr gerne trening på plass. Kurset kan være om ZEISS-produkter, instrumenter, salg eller markedsføring, og vi sikrer at det er tid for både teoretisk gjennomgang og praktiske øvelser. Kontakt oss, så finner vi et tilpasset kursus for butikken deres.

Nye webinardatoer for høsten kommer senere.

Velkommen til ZEISS fagkonferanse 2019

3.-4. juni, Clarion Hotel Admiral, Bergen
Gled deg til et fullspekket døgn med opplæring, møter med kollegaer i bransjen og mye ny innsikt. Men det er ikke alt – vi får tid til litt festligheter også! Og du, det er helt gratis* å delta.

Foreløpig program (endringer kan forekomme)

Mandag 3. juni
12.00-13.00: Lunsj / meet & greet
13.00-14.00: Velkommen! Utnytt det fulle potensialet i ZEISS tilbud Cecilia Carlsten, Commercial Manager Norge og Pål Tørmo Product Advisor Norge
14.00-14.15: Kort pause
14.15-15.15: ZEISS Lens training Thomas Andersson Wikman, Product Manager Nordic
15.15-15.45: Kaffepause
15.45-17.30: ZEISS Lens training og oppsummering
17.30-18.30: Pause

Middagsaktivitet
18.30-18.45 Vi møtes i hotellets lobby
19.00-19.30 Båttur til restaurant
19.30-22.30 Middag på restaurant Cornelius
22.30-23.00  Båttur tilbake til hotellet

Tirsdag 4. juni.
08.30-09.15: The ZEISS Customer Journey (ZVA) Johann Coetzee
09.15-09.30: Spasertur til ZEISS Vision Center Optikus MON
09.30-11.00: Opplæring i butikken. ZEISS instrument og eye examination flow. Johann Coetzee og Thomas Andersson Wikman
11.00-11.15: Spasertur tilbake til hotellet
11.15-12.00: Oppsummering og refleksjon Cecilia Carlsten, Commercial Manager Norge
12.00-13.00: Lunsj

Konferansen holdes på Clarion Hotel Admiral Vi har reservert et antall hotellrom for konferansen. Bestill hotellrom her og angi referanse "1037GR012467": Meld deg på så snart du kan! Begrenset antall plasser.

Merk: Siste frist for påmelding er 3. Mai 2019. Hoveddelen av presentasjonene vil holdes dels på svensk og dels på engelsk avhengig av deltakernes preferanser. Påmeldingen er bindende. Hver deltaker som ikke møter opp innebærer en stor kostnad for oss, og derfor kommer vi til å fakturere den faktiske kostnaden på 3500 NOK for ubrukt plass. Du er selvsagt velkommen til å overføre plassen din til en annen.

Meld deg på ved å sende en epost til: marketing .nordic @zeiss .com. Angi navn og butikk (og allergier eller matpreferanser).

* Konferansen inkluderer: Lunsj og kaffemat mandag og tirsdag. 3-retters middag inkl. drikkepakke på mandagen. Båttur til og fra restauranten. Opplæring samt evt. opplæringsmateriale. Reise t/r Bergen samt hotellopphold er ikke inkludert.

Dato: 3.-4. Juni 2019

Meld deg på: