Et ekte partnerskap

Med ZEISS Vision Care

Noen ganger er det de korte, flyktige øyeblikkene i livet som er viktigst. Øynene våre gjør dem synlige. Å se øyeblikket. Å se sannheten. Å se det vakre ved tingene og alle detaljene.

Gi kundene dine mulighet til å ha et kompromissløst syn. La dem se hvert eneste øyeblikk i livet tydelig. Den riktige løsningen for deres synsbehov.

Med ZEISS Vision Care kan du konsentrere deg om å levere den optimale løsning til kundene dine, fordi vi kan gi deg et enestående optisk kraftsenter, et helhetsorientert tilbud med de beste innovasjonene på markedet, og et verdensomspennende nettverk.

Skape ekspertise med et unikt optisk kraftsenter.

Med enestående fagkunnskaper innen forskjellige optikkområder oppnådd gjennom 170 års erfaring innen forskning og innovasjon, lar vi kundene dine se verden rundt dem. En selskapshistorie som ikke bare har satt milepæler, men som også har forandret liv.

Vårt merke som din kvalitetsgaranti

Våre enestående optiske fagkunnskaper er innarbeidet i hvert eneste ZEISS-produkt og tjeneste. Alt dette med samme mål: Å skape den beste mulige løsningen for deg og kunden din.

Beste produkter fremstilt i Tyskland

Vi lytter til markedskravene og bruker vår fagkunnskap til å fastsette de mest innovative brilleglassdesignene og ZEISS Vision Technology-løsninger for optimal øyemåling, nøyaktig refraksjon og tilpassing. Alt på høyeste kvalitetsnivå. Fordi vi vet at det ikke er nok med et utmerket brilleglass for å oppnå et fullstendig synsresultat. Det kan ikke bli perfekt uten at det er tilpasset hver enkelt bruker.

Optikkens framtid

Du kan utnytte hele ditt potensiale med de nyeste teknologier og løsninger.

Produkter

Se vår portefølje, alt fra briller og beskyttende solbrilleglass til overflatebehandlinger, optiske instrumenter og våtservietter til rengjøring av brilleglass.

Bedriftsstøtte tilpasset dine behov innen en verdensomspennende infrastruktur og personlig service

Vi støtter deg i å skape et bærekraftig vellykket resultat. ZEISS Experience er et helhetsorientert og brukertilpasset forretningskonsept som leverer enestående kjøps- og merkeopplevelse. Vi har for tiden over 120 synssentre over hele verden.

Instrumenter og systemer

Presisjon i en helt ny dimensjon for din optikerpraksis