Brilleglassene for mer avslappet bilkjøring

Hvordan Zeiss brilleglass kan gjøre bilkjøringen mindre stressende og tryggere.

God sikt er et absolutt must når man kjører, på grunn av sikkerhet og ulykkesforebygging. Hvis sikten er dårlig, blir vi raskere trøtte og reagerer saktere. Men hva trenger egentlig en bilfører for å få godt syn? Hvilke krav må kjørebriller møte i dag? ZEISS har undersøkt dette temaet i detalj.

mer

Se etter "Z" som i ZEISS når du velger brilleglass

For meg virker alle brilleglass like - hvordan kan jeg være sikker på at jeg får glass fra ZEISS?

mer

Lær alt om syn og briller

Øyne er like unike som fingeravtrykk, og ikke noe annet sanseorgan lar oss observere og oppleve omgivelsene like intenst. Derfor er det så viktig å være klar over denne individualiteten når du veileder og diagnostiserer pasienter, og når brilleglassene lages. I dag bruker rundt 200 millioner mennesker over hele verden brilleglass fra ZEISS.

"Bedre syn fra ZEISS" gir svar på alt du lurer på angående synsløsninger, brilleglass og øyne. Samtidig får du se hva som skjer bak kulissene hos ZEISS. Vi viser deg hvilken type ZEISS presisjonsbrilleglass og synsløsninger vi har å tilby, hvordan de ble til og hvilke fordeler de gir deg – alltid nytt, alltid oppdatert.

Vil du ha råd om valg av brilleglass?

ZEISS-optikere i ditt område

  • Avansert søk

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer