BEDRE SYN – den omfattende guiden for bedre syn

Dine spørsmål, våre svar.

I dag bruker rundt 200 millioner personer over hele verden brilleglass fra Carl Zeiss Vision. 9900 ansatte i over 30 land jobber sammen hver dag for "bedre syn" og engasjerer seg i å utvikle ikke bare høypresisjons brilleglass, men også måleutstyr og diagnostiske verktøy. På området optikk er Carl Zeiss Vision blant verdens ledende. Denne ekspertisen er noe vi ønsker at også du skal være i stand til å bruke.

Hva er det vi ønsker å tilby deg med BEDRE SYN?

Hver øye er like individuelt som menneskets fingeravtrykk,og ikke noe annet sanseorgan gjør det mulig for oss å oppfatte og oppleve miljøet vårt like intensivt. Derfor er det spesielt viktig for oss å ta denne individualiteten i betraktning under konsumentkonsultasjoner og diagnostisering og ved produksjonen av ZEISS brilleglass.

Med BEDRE SYN ønsker vi å tilby deg et referansearbeid som besvarer alle spørsmål du måtte ha rundt emnene synsløsninger, brilleglass og menneskets syn. Samtidig gir vi deg en titt bak kulissene hos Carl Zeiss Vision. Vi viser deg hvilken type ZEISS presisjonsbrilleglass og synsløsninger vi har å tilby. Vi vil gjerne også invitere deg til å stille spørsmålene dine og fortelle oss om dine opplevelser.

De viktigste emnene innen BEDRE SYN med ett eneste blikk:

Progressive brilleglass

Disse brilleglassene er beregnet til å gi deg utmerket syn ved alle avstander (nært, mellomavstand og avstand) i ett enkelt brilleglass.

mer

Briller til barn

Barnebriller må være sterke og kunne motstå aktiviteter som sport, skole og lek.

mer

Solbriller

UB-beskyttelse, fargeskiftende, polariserende brilleglass eller spesiell solbeskyttelse for sportsaktiviteter – spesialtilpassede solbriller tilbyr alle muligheter.

mer

Arbeidsplassglass

Bedre syn og komfort på arbeidsplassen.

mer

Briller for sport og fritid

Livet har for mye å by på til at du kan se det bare gjennom et par briller.

mer

Overflatebehandling av brilleglass

Innovative overflatebehandlinger av brilleglass som optimalt beskytter overflaten på brilleglassene og øker synskomforten.

mer

Brilleinnfatninger

Se bedre ut og nyt bedre syn med moteriktige brilleinnfatninger.

mer

Brillemote

Briller og mote – et uslåelig team.

mer

Hos optikeren

Tips for brillekjøpet.

mer

Grunnleggende om synet

Dine øyne – våre vinduer til verden.

mer

Øye Helse og forebygging

Det er viktig å beskytte og ta godt vare på vårt aller viktigste sanseorgan. Og det er mange ting å ta hensyn til.

mer

Brilleglass for brukere av digitale enheter

Digitale enheter som smarttelefoner og nettbrett har blitt våre faste følgesvenner i dagliglivet. De forenkler livene våre og definerer livsstilen vår.

mer
Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer