Take the ZEISS digital Eye Strain Test on your Smartphone!

Last ned appen som tester digital øyebelastning her!

iPhone App Store

Google Play til Android-smarttelefoner

Er øynene dine klare for en digital verden?

Ta ZEISS' gratis test av den digitale øyebelastningen på smarttelefonen din!

 

Ta ZEISS' gratis test av digital øyebelastning og finn ut hvor godt øynene dine er tilpasset utfordringene i et moderne liv.

Bruker du smarttelefonen din daglig?

Ta ZEISS' gratis test av digital øyebelastning på smarttelefonen din og finn ut hvor godt øynene dine er tilpasset utfordringene i et moderne liv. Øyebelastning og -tretthet kan føre til øyeirritasjon, hodepine og nakkesmerter. Kanskje du allerede har opplevd følelsen av trette, anstrengte øyne etter en spesielt stressende dag.

ZEISS' test av digital øyebelastning er spesielt utviklet av ZEISS for å endre fokus fra smarttelefonen til en avstand på 6 meter og vice versa for å kunne måle belastningen på øynene så nøyaktig som mulig. Så sørg for at du har smarttelefonen klar og besøk følgende app-butikker:

 

Du kan bruke den mobile applikasjonen gratis for å teste øynene dine og også se resultatene helt gratis.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer