Lev livet til det fulle + syn uten stress: Se den nye serien av brilleglass for folk i 30- og 40-årene som regelmessig bruker digitale enheter

ZEISS Digital Lenses fyller gapet mellom enstyrkeglass og progressive glass!

 

Det er vanskelig å forestille seg livet uten digitale enheter og alle de verktøyene og all den informasjonen de gir oss tilgang til – fra å lese e-post og oppdatere Facebook-statusen vår selv om vi ikke er hjemme til å sjekke værmeldingen og togtidene eller sende et bilde. Likevel er det ikke bare mulighetene til å være tilgjengelig hvor som helst og når som helst som har gjennomgått en revolusjon – synet vårt har også endret seg.

Øynene våre bytter stadig mellom å måtte se på nært og langt hold. Mange i 30- og 40-årene som bruker smarttelefoner og nettbrett i utstrakt grad merker ofte at øynene blir irriterte, anstrengte og slitne på mer jevnlig basis. Synet og den visuelle oppfattelsesevnen begynner å svekkes, øynene blir mer stresset – og det gjør vi også.

Men jeg trenger vel ikke progressive glass allerede nå?!?

Veltrente og aktive personer i 30- og 40-årene er ofte ikke klare til å begynne å bruke progressive glass – og det er ingen grunn til at de skal gjøre det heller. Det er fordi ZEISS har utviklet en serie av brilleglass som er spesielt tilpasset behovene til folk i 30- og 40-årene som bruker digitale enheter. Uansett om du aldri har brukt briller før eller rett og slett bytter fra briller med enstyrkeglass, gir ZEISS Digital Lenses komfortabelt syn på nært og mellomlangt hold, kombinert med utmerket skarphet på alle synsavstander. ZEISS Digital Lenses hjelper personer som opplever belastning på øynene med å få et smartere og mer komfortabelt syn og å overvinne utfordringene de står overfor på daglig basis.

Loading the player...

Lette å venne seg til – og tilgjengelig til en rimelig pris

ZEISS har et produktutviklingsteam som fokuserer spesielt på synsbehovene til personer som ofte tilbringer mange timer med smarttelefoner eller nettbrett. De vurderer kroppsstillingen, avstanden mellom øynene og enheten og den konstante vekslingen mellom å se på ulike avstander. Tanken var å lage brilleglass som ville gjøre det mulig å få behagelig og avslappet syn hele dagen lang.

Det de kom fram til var en ny brilleglassdesign som er mer enn et enstyrkeglass og likevel svært forskjellig fra et progressivt brilleglass. Målet deres var ikke bare å gjøre det mulig å oppnå behagelig syn, men også umiddelbar brukertoleranse og utmerket synsskarphet på hele spekteret av avstander – alt til en rimelig og fornuftig pris. Og de lyktes.

Slik kan ZEISS Digital Lenses komme til nytte for deg:

  • ZEISS Digital Lenses gir deg et avslappet syn og enestående synsskarphet når du bruker smarttelefoner eller nettbrett, noe som gjør det lettere for øynene å fokusere.
  • Komfortabelt nærsyn gjør at øyets muskler slapper av, samtidig som fokuset opprettholdes.
  • Det er raskt og enkelt å venne seg til dem selv for et utrent øye, siden de har fremragende brukertoleranse og en enkel justeringsprosess.
  • ZEISS Digital Lenses er egnet for alle de situasjoner som kan oppstå i løpet av dagen – så de fjerner prakket med å bytte briller.

ZEISS Digital Lenses – tried and trusted.

ZEISS Digital Lenses – tried and trusted.

The effectiveness of ZEISS Digital Lenses has been proven in stress tests carried out with smartphone and tablet users. Leaving more than 90 % of all respondents satisfied by reducing symptoms of strained or tired eyes by a factor of 4.

Read more
Close

Test om du opplever en digital belastning på øynene

Noen ganger er vi ikke klar over hvor mye belastning øynene våre blir utsatt for i løpet av dagen. Vi skifter stadig mellom å se ting på nært hold (bøker, smarttelefoner), mellomlangt hold (navigasjonsenheter, PC) og langt hold (bilkjøring) – og øynene våre må stadig tilpasse seg disse endrede omstendighetene. Med økende alder mister linsene og musklene i øynene våre gradvis elastisitet, noe som reduserer øynenes evne til automatisk å kunne fokusere klart på forskjellige avstander. Den resulterende belastningen og trøttheten fører til stress for oss og øynene våre. ZEISS tilbyr en test av den digitale øyebelastningen hos alle ZEISS-optikere. Den kan vise deg hvor stressede øynene dine allerede er og hva du kan gjøre for å håndtere problemet.

 

Finn en ZEISS-forhandler nær deg.

 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer