Nøyaktig mål av øyet

Steg 2: Instrumentet i.Profiler® tar et raskt og nøyaktig mål av øynene dine og skaper en unik profil hvor alle faktorer tas med i beregningen av et optisk kart over øyet ditt.

I 2007 lanserte Carl Zeiss Vision det banebrytende instrumentet i.Profiler®. Denne innovative teknologien tillater oss å lage et detaljert kart over øyet og øyets egenskaper. Ettersom ingen øyne er helt rundt og ingen hornhinne er helt glatt vil det alltid være noe å forbedre. I tillegg går målingen raskt og enkelt og helt uten smerte.

Nøyaktig mål av øyet De fleste av oss vet om vi er lang- eller nærsynt eller om vi har skjeve hornhinner. Men i tillegg til dette finnes det også noe som heter "høyere ordens abberasjoner" – komplekse brytningsfeil som er helt unik for hvert enkelt øye. En vanlig undersøkelse – den subjektive synstesten som utføres for å finne styrken til brilleglassene dine – kan ikke avsløre disse unike brytningsfeilene. Takket være i.Profiler® og de data dette instrumentet kan hente ut fra en måling kan vi nå lage helt individuelle spesialtilpassede brilleglass fra Carl Zeiss Vision.

 

Ved hjelp av denne data kan ekspertene produsere brilleglass som gir deg et klart og godt syn – uten irriterende reflekser og lysspredning i øyet. Teknologien kan også gi et bedre kontrast- og dybdesyn. Du vil ganske enkelt se klarere. Og det er ikke magi! Ved hjelp av bølgefrontsteknologi kan din egen synsprofil legges til i produksjonen av dine nye i.Scription®-brilleglass. i.Scription® gir deg et nytt perspektiv på syn.

 

Fortsett til Steg 3: Synsprøven