Ønsker du perfekt syn? Finn det perfekte brilleglasset til dine behov!

Finne din beste løsning ved hjelp av fem enkle steg


Øynene våre er det desidert viktigsete sanseorgan. De er vår port til verden rundt oss og lar oss oppleve farger, kontraster, lys og mørke – både på avstand og på nært hold. Og siden alle øyne er like unike som et fingeravtrykk, kreves det også førsteklasses behandling hos en optiker.

Carl Zeiss Vision produserer spesialtilpassede brilleglass ved hjelp av innovativ teknologi for å kunne møte dagens krav til brilleglass. Du kan lese mer om denne teknologien i artikkelen om i.Scription® og i.Profiler®.

La oss se litt på de ulike stegene man må igjennom for å få det beste resultatet i den nye brillen din. For å kunne garantere det beste resultatet kommer optikeren trolig til å stille masse rare spørsmål. Dette er en hjelp videre i synstesten slik at optikeren vet hva han bør legge vekt på. Ikke bli overrasket dersom du ikke forstår alt som foregår på en synstest. Men hva er det egentlig som skjer i synsprøverommet?

En typisk synstest består av fire steg:

 1. Først snakker vi sammen om deg og synet ditt
  Optikeren trenger informasjon om deg, øynene dine og ikke minst hva slags behov du har for synet ditt. Trenger du briller for å lese, kjøre bil eller når du trener? Ingen synssituasjoner er like og ingen glassløsning er lik.
 2. Nøyaktig mål av øynene dine
  Nøyaktige og moderne instrumenter hjelper med å lage en presis profil av øynene dine.
 3. Subjektiv synstest
  Optikeren vil nå se på de forskjellige aspektene av synet ditt: synsskarphet, øyehelse og hvordan øynene dine samarbeider med hverandre.
 4. Nøyaktig tilpassing
  Optikeren regner ut hvor brilleglasset skal plasseres foran øynene dine. For å finne ut av dette må man ta hensyn til brukerens ansikt og innfatningen som er valgt.   
 5. Din personlige brilleglassløsning
  Resultatet av synsprøven og analysen du akkurat har gjennomført forteller oss hvilke brilleglass som passer for deg og ditt syn.

 

Lær mer om dette i denne korte filmen.

Loading the player...

Lær mer om individuelt tilpassede brilleglass fra ZEISS ved hjelp av 5 enkle steg. Vi starter med Steg 1: Analysering av ditt personlige synsbehov