Bedre syn uansett lysforhold

Briller med fargeskiftende glass er et ideelt alternativ for dem som ikke ønsker å bytte mellom solbriller og briller hele dagen.

På solskinnsdager, ja selv på regnværsdager, er øyne våre utsatt for UV-stråling i dagtimene. Mange vet ikke at UV-stråling ikke kun er skadelig for huden men også for øynene. Fargeskiftende glass gir 100 prosent beskyttelse.

Briller med fargeskiftende glass er et ideelt alternativ for dem som ikke ønsker å bytte mellom solbriller og briller hele dagen.

UVA- og UVB-stråler angriper ikke kun huden, men også synet.

For de fleste er det blitt en naturlig vane å ta på solkrem når solen skinner for å beskytte huden mot de skadelige UV-strålene. Imidlertid glemmer mange av oss at det også er nødvendig å beskytte øynene. UVA- og UVB-stråler angriper ikke bare huden, men også synet. Dette er blitt bekreftet av nylige undersøkelser som viser at hvis vi utsetter øyne for farlige stråler i lengre tid, løper vi en risiko for å utvikle synsproblemer og sykdommer som f.eks. grå stær og maculadegenerasjon (som nedsetter synet i den midterste del av synsfeltet som følge av at netthinnecellene dør). Selv øynene kan bli solbrent, en tilstand som ekspertene kaller fotokeratitis. Hva kan vi gjøre for å beskytte øyne? Da solkrem ikke duger må vi ta i bruk solbriller for å beskytte våre viktigste sanseorganer.

Fargeskiftende glass gir optimal synskomfort under alle lysforhold

Selvsagt er det kvalitetsforskjeller mellom ulike fargeskiftende brilleglass. Fargeskiftende brilleglass er også tilgjengelig i ZEISS-kvalitet: PhotoFusion. De har lyssensitivt overflatebelegg og gir øynene best mulig beskyttelse. Takket være patenterte fotoaktive molekyler er PhotoFusion fargeskiftende brilleglass først og fremst raske når de mørkner og klarner.

Så snart UV-stråler treffer disse spesielle brilleglassene aktiveres de og blir mørke. Når sollysets intensitet avtar, begynner glassene å bli lysere.

En av de spesielle egenskapene fargeskiftende brilleglass har, er at fargen hele tiden tilpasser seg de skiftende utendørs lysforhold og sørger for at kun rett lysmengde når øynene. Avhengig av ens individuelle behov kan man også velge en brun eller grå tone. Det beste er at fargeskiftende glass alltid blokkerer 100 % for de skadelige UVA- og UVB-stråler, uansett hvor lyse eller mørke de er. Denne selvregulering skjer hele tiden og så hurtig at de fleste av dem som bruker denne type briller ikke oppdager det.

Oppdag de fargeskiftende PhotoFusion brilleglassene

Og det er mer godt nytt: PhotoFusion brilleglass passer til nesten alle brilleinnfatninger og kan vanligvis kombineres med alle typer ZEISS brilleglass og overflatebelegg. Det spiller ingen rolle om du velger brilleglass med fast styrke, progressive brilleglass eller brilleglass i spesialplast (også for tynne og lette briller): De riktige fargeskiftende brilleglassene er tilgjengelige for alle typer.  Det beste er å ta en prat med din optiker.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer