Briller for ledere – brilleglass i topp kvalitet og gode innfatninger

Seriøsitet, eleganse og maksimal funksjonalitet – briller for mennesker i lederposisjoner har mange krav de skal innfri.

Rett fra et møte, en kort sjekk av e-posten på smarttelefonen, en rask kjøretur til flyplassen, to timers flytur, en kundepresentasjon og så tilbake igjen: Ved siden av mobiltelefon, bærbar PC og dokumentmappe er gjerne brillene blant de viktigste gjenstandene i livet til en leder på farten. Vi gir deg gjerne noen tips om hva som gjør gode briller så viktige.

Naturlig syn på alle avstander, takket være spesialtilpassede progressive brilleglass

Seriøsitet, eleganse og maksimal funksjonalitet – briller for mennesker i lederposisjoner har mange krav de skal innfri.

Seriøsitet, eleganse og maksimal funksjonalitet – briller for mennesker i lederposisjoner har mange krav de skal innfri.

Som leder må du ofte skifte fokus frem og tilbake mellom nær og mellomlang synsavstand. For eksempel fra PC-en til et papirdokument, eller fra dokumentet til en person. Hvis du trenger briller for å se klart nære eller lange avstander, kan du nå få brilleglass som er spesialtilpasset for deg – nærmest som en skreddersydd dress.

Takket være den nye ZEISS Progressive Individuell 2 fra ZEISS kan spesielt nærsynet tilpasses etter dine spesifikke visuelle krav. Jo bedre de progressive brilleglassene er tilpasset til deg, ditt syn og ditt bruksmønster, jo mer tilpasningsdyktige vil de progressive brilleglassene være. Maksimal synskomfort oppnås takket være et naturlig og avslappet syn med progressive brilleglass.

Se bra – og se bra ut

Ta deg tid til å velge brilleinnfatning. La optikeren gi deg utførlig rådgivning om hvilke innfatninger som passer til din personlighet og din jobb. Sørg for at innfatningene ikke bare ser bra ut, men at de også passer perfekt til deg. Brilleinnfatninger kan også spesialtilpasses. Lette innfatninger kan være en fordel; du vil ha på deg brillene hele dagen. Du kan velge om brillene skal understreke din personlighet, eller om de skal være så diskrete som mulig.

Selve brilleglassene spiller også en viktig rolle for hvordan brillene ser ut. Tynne og lette brilleglass som ikke forstørrer eller forminsker øynene, er tilgjengelig med nær sagt all moderne brilleglassteknologi fra ZEISS, - fra brilleglass med korreksjon til overflatebelegg.

Høyeffektive overflatebehandlinger for brillebrukere som vi ha det beste

Moderne overflatebehandling på brilleglassene gjør brillene til en pålitelige følgesvenn i arbeid og fritid.

Hvis du ofte befinner deg i søkeløset – på konferanser, i samtale med kunder eller på presentasjoner – vil et høyeffektivt antirefleksbelegg på brilleglassene være spesielt viktig for deg. Brilleglass uten antirefleksbehandling kan blende og fremkalle reflekser som distraherer både deg som brillebruker og personen du snakker med: Først på baksiden av brilleglasset, noe som irriterer brukeren, og så på fremsiden av brilleglasset, noe som er irriterende for personen som ser på brukeren.

Gjør ting enklere ved å investere i høykvalitetsbelegg som gjør brillene antistatiske og vann- og smussavvisende. Clean-belegg og antistatiske belegg, som er integrert i den profesjonelle LotuTec-overflatebehandlingen fra ZEISS, gjør for eksempel at brillene både blir antistatiske og vannavvisende. En klar fordel for deg: I tillegg til behagelig synskomfort vil det også bli enklere å holde brilleglassene rene. Fettete fingeravtrykk er også enklere å fjerne.

Se bedre ved alle lysforhold

Å måtte bytte frem og tilbake mellom vanlige briller og solbriller er irriterende. Moderne teknologi innen fargeskiftende brilleglass, også kjent som fotokromatiske brilleglass (som ZEISS PhotoFusion), gir rask tilpasning mellom mørke og lyse brilleglass. Ved intensivt lys og ute i solskinnet blir brilleglassene mørke som klassiske solbriller; innendørs blir de helt klare igjen. Ved spesielle anledninger, som ved skigåing, fotturer eller bilkjøring, bør du fortsatt bruke solbriller, helst med polariserende brilleglass.

Tips: Perfekt og avslappet syn: Vi viser deg hvordan du setter sammen dine egne, spesialtilpassede ZEISS-brilleglass trinn for trinn. – Fem trinn til dine egne, spesialtilpassede ZEISS-brilleglass.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer