Se bedre med progressive glass

Utvalget av progressive glass fra ZEISS har en perfekt løsning – også for dem som skal ha progressiv brille for første gang

Vi har vel alle hørt historier om noen som har hatt trøbbel med å venne seg til de nye progressive brillene sine – svimmelhet, hodepine, nakkeplager og slitasjeskader…og selvfølgelig faren for å snuble i en trapp. Noen mennesker føler seg ikke komfortable med sine nye briller før etter mange uker. Dette er grunnen til at mange førstegangs brillebrukere ikke burde velge progressive som sine første briller.  Så, hva bør du tenke på når du vurdere å skaffe deg dine første progressive briller?

Se bedre med progressive glass

Det skjer med oss alle før eller siden. Øynene våre mister gradvis evnen til å lese. Plutselig kan vi verken se klart i en bok eller kjenne igjen folk på avstand. Da er det på høy tid å skaffe seg nye briller med progressive glass. Disse høyteknologiske brilleglassene har den fantastiske evnen at de lar oss se klart på både avstand og nært – og på alle mellomavstander i tillegg. Grunnen til dette er et spesielt glassdesign. Men som ved alle tekniske produkter er det forskjell i kvaliteten. Et progressivt glass kan bare yte optimalt dersom det gir brillebrukeren et godt og komfortabelt syn som er skreddersydd hans ønsker og behov.

 

Spesielt for mennesker som går til anskaffelse av sine første briller er det viktig å få glass som er enkle å venne seg til. ZEISS tilbyr fire forskjellige typer progressive glass slik at optikeren kan velge den optimale løsningen for deg og ditt syn. Denne prosessen er som å kjøpe en ny bil – du kan velge forskjellig kvalitet avhengig av styrkene dine og hva du har tenkt å bruke de nye brillene til.

Du kan alltid forvente mer dersom du velger ZEISS progressive brilleglass. Er dette sant?

Vi liker å tro det; du skal tross alt kunne nyte det naturlig klare og komfortable synet takket være de nye brillene dine. For maksimal synskomfort er det fire faktorer som spiller inn, og ZEISS progressive glass tilfredsstiller alle fire:

  • Raskest mulig tilvenning og umiddelbar komfort (= også kalt spontan toleranse).
  • Myke overganger mellom de forskjellige sonene i glasset.
  • 100 % perfekt syn på alle avstander.
  • Maksimal utnyttelse av glasset: på grunn av det progressive designet og overgangene mellom de forskjellige sonene til avstand og nær, vil alle glass ha noen områder som ikke gir klart syn. Desto bedre kvaliteten er på glasset, desto mindre vil de uklare sonene være.

 

Utvalg av progressive glass

 

Uansett hvor mye erfaring og forskning som blir lagt til grunn for våre progressive glass vil fokuset alltid være på deg som sluttbruker. Alle har sine egne behov for synet sitt, og dette påvirker også hva du kan forvente av dine nye briller og hva du må betale for dem. Hovedmålet for optikeren er å finne den perfekte løsningen for deg – uavhengig om du vil ha standardglass eller spesialtilpassede skreddersydde individualiserte progressive glass.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer