Supertynn, superlett, supersyn

Optimalisering av midttykkelsen gjør brilleglassene enda bedre: Se bedre og ta deg bedre ut på samme tid

Folk som er på jakt etter et par nye briller forventer mer enn bare stilfull eleganse - fremfor alt forventer de den aller høyeste brukskomforten. Plastbriller er grunnen til at moderne optometriske glass knapt veier noe i det hele tatt. De etterlater ikke lenger irriterende fordypninger på neseryggen. Brillebrukere behøver ikke måtte tåle smertefulle episoder med hodepine forårsaket av tunge briller - takket være riktig justerte briller. Denne siste utviklingen lover enda flere gode nyheter: Takket være optimalisering av midttykkelsen er enda tynnere brilleglass nå tilgjengelige, og det er ikke nødvendig å gi avkall på kvalitet.

Supertynn, superlett, supersyn

Brilleglass tykke som colabunner - heldigvis er den tiden forlengst over. Takket være en dataassistert prosess som heter OPTIMA, har fremgangen også vært bemerkelsesverdig innen optikken. Denne prosessen gjør det mulig å redusere den synlige kanten og brilleglassets midttykkelse til et teknisk minimumsmål.

 

Den store fordelen: Brilleglass med OPTIMA kan ofte produseres mye tynnere fordi de er nøyaktig beregnet til å passe formen på den valgte brilleinnfatningen.

 

Hovedfordelen med optimalisering av midttykkelsen: Brilleglasset er tynnere over hele baksiden. Dette er selvfølgelig gjort uten dioptrisk eller prismatisk endring. Slike glass er forskjellige fra tradisjonelle brilleglass på et viktig område: I stedet for at de produseres runde som en sylinder, er de avrundet under utformingen av det endelige brilleglasset. Dette gjør det mulig å slipe glassene etter nøyaktige behov.

 

Følgende faktorer spiller en viktig rolle:

  • Form og størrelse på brilleglasset
  • Innfatningstype
  • Sentreringsdata
  • Brilleglassmateriale
  • Dioptrisk og prismatisk effekt
  • Type brilleglass (enstyrke, bifokale, trifokale eller progressive brilleglass)

 

OPTIMA er derfor en god løsning hvis en tykkelsesreduksjon på minst 0,5 mm kan oppnås med innfatning og sentreringsinformasjonen. For hver OPTIMA bestilling, må OPTIMA-kundeservice først avgjøre om dette målet kan nås.

Slanke og lette brilleglass

 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer