Hvordan forebygge rynker

Ikke glem solbrillene!

Hva ser du etter i en værbitt sjømann? Selvsagt, det vet jo alle og enhver, de dype rynkene rundt øynene vil avsløre ham. Han nekter å bruke solbriller selv om han står på dekk i timevis til solen går ned. Hvis du ikke ønsker å få hans værbitte ansiktstrekk er det best å beskytte øynene dine fra overdreven soling ellers kan du ende opp med dype rynker rundt øynene, du også.

Hvordan forebygge rynker

Hvordan forebygge rynker

Soling er så absolutt én av de mest avslappende og behagelige adspredelsene som finnes. Det er bra for både kropp og sjel. Solen har beroligende egenskaper og gir deg en fin brunfarge. 

 

Men når du er ute i solen bør du spesielt beskytte øynene dine og bruke solbriller. Dersom du utsetter ansiktet for solens stråler uten beskyttelse, og i særdeleshet intense UV-stråler, risikerer du ikke bare at huden din brennes, men den kan også forårsake skade på netthinnen din og gjøre rynker mer fremtredende. Mange glemmer å bruke solkrem rundt øynene. 

 

For mye sol tørker ut den tynne og følsomme huden rundt øynene og gjør at huden blir tynnere. I begynnelsen vil du se små rynker rundt øynene. Ettersom tiden går vil disse føre til dypere og dypere rynker. Dersom øyet utsettes for lys som er for sterkt til å kunne dempes naturlig, forårsaker det at folk begynner å myse og dette fremmer utviklingen av rynker. Gode solbriller gir enkel og umiddelbar beskyttelse.

 

Dette er en perfekt forebygging og du kan velge fra en lang rekke moteriktige solbriller med UV-beskyttelse, alle tilgjengelige hos optikeren din. Øynene og huden din vil være takknemlig.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer