Visste du at Carl Zeiss nå bringer forelesninger ut på internett?

Blant dagens undgom i Norge bruker mer en 80 prosent internett daglig. Det brukes i gjennomsnitt 2 timer daglig online. Onlineundervisning følger de nyeste tendensene og et stigende antall universiteter tilbyr nå attraktive undervisningsplattformer.

Onlineundervisning med ZEISS

Onlineundervisning med ZEISS

I samarbeid med Florida State University har Carl Zeiss innviet et online-campus for fluorescensmikroskopi. Vitensplattformen presenterer teknologien basert på applikasjoner. Det betyr at studentene ikke lengre behøver å sitte i et auditorium på universitetet for å lære om forskjellige teknikker innenfor fluorescensmikroskopi. Besøk www.zeiss.com/campus for å finne grafiske artikler skrevet av eksperter, et fotogalleri, interaktive flash-animasjoner og mye mer - du kan også selv bidra til plattformen. 

 

Innholdet i onlineplattformen omfatter alt fra basal teoretisk viten til teknisk bakgrunnsinformasjon og tekniske bruksmuligheter. Artikler skrevet av ledende forskere supplerer pensumet. Eksperter anser fluorescensmikroskopi som en disiplin med stort potensialet.

 

Super høyoppløselige mikroskopiske applikasjoner som overvinner begrensningen i diffraksjon og bildeteknologi på molekylært nivå var hovedemne i 2009. Få et glimt av en verden med fluorescerende materiale på onlinecampuset.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer