Merket ZEISS

Visste du at…

… ZEISS-optikk var medvirkende til at planeten Pluto ble oppdaget?  Innføringen av ZEISS' blinkkomparator var avgjørende her. … ZEISS-optikk kan målet det menneskelige øyet med en nøyaktighet på en hundredels dioptri?  Det er i.Scription® i praksis! ... vulkaner kan sprute ut glass?  I 2011 oppdaget et elektronmikroskop fra ZEISS ørsmå glasspartikler i vulkansk askestøv. ... ZEISS er fast gjest på patentkontoret?  Hvert å registrerer vi ca. 400 nye oppfinnelser på patentkontoret! ... hvert sekund bestemmer to mennesker i verden seg for å stole på presisjonsbrilleglass fra ZEISS? … ZEISS-optikk har bidratt til å produsere bilen din? Bilprodusenter over hele verden bruker vår teknologi til målinger og analyser. … ZEISS lanserte verdens første planetarium?  Det skjedde i 1923 på taket av en ZEISS-fabrikk i Tyskland. I dag besøker over 80 millioner mennesker et planetarium med ZEISS-optikk et eller annet sted i verden.

Made by ZEISS

Du og dine kunder kan stole på ZEISS' 160 års erfaring og innovasjonsledelse innenfor mange deler av optikken. Det er det som gjør at også astronauter, Google Earth, nobelprisvinnere og Hollywood-regissører stoler på ZEISS-optikk. Siden 1912 har denne ekspertisen vært på plass i hvert eneste par presisjonsbrilleglass vi fremstiller. Det året skjedde det et kvantesprang. For aller første gang overførte vi vår enorme optiske erfaring til brilleglass. Siden den gang har vi engasjert oss for å skape bedre syn.

ZEISS garanterer det beste innen glasspresisjon i hvert eneste produserte brilleglass med det inngraverte merket "Z". Og naturligvis påvirker ikke det diskret inngraverte merket konsumentens synsfelt på noen som helst måte.