ZEISS-kvalitet

Kriterier som gjør ZEISS-kvaliteten så spesiell

Hos Carl Zeiss Vision betyr kvalitetsadministrasjon mer for oss enn perfekt produksjon av presisjonsbrilleglass. Kvaliteten på våre ZEISS-produkter og tjenester garanteres ikke bare gjennom kvalitetsadministrasjonssystemet. Hver av våre ansatte har plikt til å sikre maksimal ZEISS-kvalitet hver dag.


Det er kun på denne måten at Carl Zeiss Vision kan tilby produkter og tjenester som overgår de høye kravene til konsumentene. Et løfte som holdes fra dag til dag og sikres gjennom kontinuerlige utviklingsprosesser.

ZEISS-garantisertifikatet verifiserer for kundene at de har kjøpt et høykvalitetsprodukt. Det inneholder for eksempel de 7 kriteriene som er spesielle trekk ved ZEISS-kvaliteten:

  1. Alle produksjonssteder for Carl Zeiss Vision er sertifiserte etter ISO 9001:2008. I tillegg oppfyller ZEISS europeiske standarder som attesteres av CE-merket på alle brilleglasspakninger.
  2. Interne testspesifikasjoner for ZEISS overgår stipuleringene for de relevante standardene.
  3. ZEISS kan også levere brilleglass i svært høye eller uvanlige styrker. Videre er også mange av de ulike overflatebehandlingene også tilgjengelige for disse styrkene.
  4. Kundene dine kan være sikre på at brilleglass fra ZEISS vil fortsette å være tilgjengelig på lang sikt og sikre at de også mottar optimale brilleglass med tidstestet kvalitet for øynene sine i fremtiden.
  5. ZEISS garanterer at brilleglassene fra ZEISS er tilpasset eksklusivt av utvalgte optikere.
  6. ZEISS' kvalitetsløfte gjelder ikke bare for brilleglass. For å sikre kvalitet fra én hånd tilbyr ikke ZEISS bare brilleglass, men også ZEISS rådgivningsprosessprodukter og -tjenester.
  7. ZEISS garanterer at den optiske kvaliteten på brilleglassene våre er basert på våre 100 års erfaring som en presisjonsleder innen optikk. Garantert gjennom "Z"-merket på hvert brilleglass som bevis på overlegen ZEISS-optikk.