Sunlens Collections

Kolleksjoner

ZEISS Sunlens tilbyr flere kolleksjoner for spesifikke behov og ulike bruksområder.

BMQ-kolleksjonen

BMQ-kolleksjonen (Below Minimum Quantity) inkluderer et utvalg av våre bestselgende brilleglass i ulike materialer, former og fargetoner, som kan bestilles online i små mengder: Starter fra 100 par, derfor under våre standardkrav for minste bestillingsmengde (MOQ).

Sport-kolleksjonen

Utviklet i samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere og sportsfolk – denne kolleksjonen har en rekke ytelsesbrilleglass for å beskytte og forbedre synet ved spesifikke sportsaktiviteter og tekniske applikasjoner.

Spring Summer Colour Trend-kolleksjonen

Denne tjenesten som er tilegnet designere, tilbyr en kombinasjon av ferske trender, livlige ideer og input som oversettes til fargerike brilleglass, i linje med stiler og trender 2 sesonger i forveien; en referanse for de større bransjespillerne.

Winter Screen-kolleksjonen

Våre snøbrilleglass for å stå på ski og snowboard er svært populære. Geometrier og farger er utviklet for å sikre ytelse, sikkerhet og nytelse av snøen.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer