Om ZEISS Sunlens

ZEISS Sunlens er en bedriftsenhet som tilhører ZEISS avdeling Group Vision Care, som ble dannet i 2005 fra sammenslåingen av Sola International Inc. og avdelingen Vision Care fra ZEISS. ZEISS Sunlens er tilegnet forskning, utvikling og produksjon av høykvalitets solbriller, som tilbyr konsumentene beskyttelse mot solstråler, men som også gir overlegen optisk ytelse. Gjennom langsiktig ekspertise i utvikling av fargetoner og belegg tilbyr ZEISS Sunlens det ledende, bredeste og mest differensierte utvalg av produkter og tjenester i bransjen. Divisjonens produktportefølje inkluderer 2 merker: ZEISS og Optics fra Carl Zeiss Vision.

Sunlens-hovedkontoret er basert i Castiglione Olona (Varese, Italia) med en stor produksjonsstruktur, R&D og laboratorium. Men Carl Zeiss Vision Sunlens finnes over hele verden, med globalisert produksjons-, salgs- og forsyningskjede.

ZEISS Sunlens er sertifiserte etter ISO 9001:2015.

Vision

Vi ønsker å bringe våre verdier for kvalitet, pålitelighet, ytelse, innovasjon og kreativitet til våre forretningspartnere og konsumenter, og blir dermed det ubeseirede ledende merket på det ikke-korrigerende brillemarkedet.

Misjon

"Som et ledende merke og organisasjon i den ikke-korrigerende brillebransjen ønsker vi å gi alle våre kunder en unik blanding av verdi og våre konsumenter den beste kvaliteten for synet."

Vi oppnår dette gjennom kreativitet og innovasjon som passer til vårt spesielle sett av tekniske og markedsmessige kompetanser, samt det mest profesjonelle og globale utvalget av tjenester.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer