Sunlens Brands

Sunlens-merker

Sunlens Brands: ZEISS

ZEISS

ZEISS er et historisk, førsteklasses merke, synonymt med utmerkelse, kvalitet, hundre års lang ekspertise og ledende innovasjon innen optikk. Siden 1912 har denne ekspertisen vært å finne i ethvert presisjonsbrilleglass som er blitt produsert, for å tilby det optisk fineste produktet, garantert gjennom ZEISS strenge kvalitetsstandarder.

Eksklusiv produktportefølje

ZEISS-porteføljen presenterer et utvalg av eksklusive produkter, utviklet for å tilby den største optiske ytelsen og avansert kvalitet.

  • Eksklusive farger: Skylet- og Ultra-familien og den polariserte serien Skypol og Ultrapol.
  • Eksklusive belegg: det antireflektive Gold ET og AR Bluez for den fineste blendingsfri komforten – og det stilige utseendet til Hipro-speilene.
  • RX-utvalget

 

Hva er det som gjør ZEISS Sunlens overlegen i forhold til andre solbriller på markedet?

  • Den overlegne optikken og produktinnovasjonen som finnes i hvert brilleglass, akkurat som det forventes av hundre års lang Carl Zeiss-ekspertise.
  • Strengere kvalitetsstandarder og tester enn solbrillebransjekravene: Alle ZEISS Sunlens er optisk sertifisert med samme parametere som brukes til oftalmiske briller.
  • ZEISS eksklusive kvalifiseringsprosess: Carl Zeiss Vision Sunlens tilbyr en enestående service som har som mål å garantere den optiske kvaliteten på solbrillene. Vårt laboratorium tester den visuelle ytelsen til solbrillene for å tilby ZEISS-kundene og konsumentene et perfekt par solbriller.
  • De eneste identifiserbare solbrillene på markedet: En halvsynlig "Z" inngravert i alle ZEISS Sunlens garanterer autentisitet og samsvar med ZEISS' strenge optiske perfeksjon.


For å se hvilke solbrillemerker som bruker ZEISS-solbrilleglass, klikk her: http://www.sunlens.zeiss.com/zeiss/index.php

Les mer
Lukk
Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer