Kontaktlinser – små støttespillere for klart syn.

Gir deg et enestående syn til akkurat ditt unike utseende.

Enten det gjelder idrett, ferie eller kosmetiske årsaker: I mange situasjoner er ZEISS kontaktlinser et attraktivt alternativ til briller. Kontaktlinser tilpasses og tar hensyn til alle typer synssvekkelser, de er enkle å bruke og har en høy grad av brukerkomfort i tillegg til at de finnes i moderne farger.

ZEISS kontaktlinser. Alternativet til briller.

Enestående – akkurat som du. Det spiller ingen rolle om du bruker dags-, måneds- eller fargelinser, eller om du leter etter det ideelle rensemidlet: Vår omfattende kolleksjon tilbyr deg et bredt utvalg alt-i-ett-løsninger for stell av linsene, alt i den legendariske ZEISS-kvaliteten.
ZEISS kontaktlinser produseres og distribueres av firmaet Wöhlk.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker
nær deg.

Førsteklasses materiale og optimal tilpasning. Ikke overlat noe til tilfeldighetene.

Det finnes tre viktige egenskaper som påvirker brukerkomforten for kontaktlinser: Linsens kvalitet, en profesjonell tilpasning og omhyggelig stell med høykvalitets rengjøring, oppbevaring og rensemidler. Det spiller ingen rolle hva slags linser du velger, de bør tilpasses av optikeren din, akkurat som med brilleglassene. Optikeren vil fastsette synsresultatet ditt, måle øyets hornhinneoverflate og undersøke tårevæsken din for å kunne anbefale de perfekte kontaktlinsene for deg. Vis meg øynene dine – i lang tid framover.

Her får du nærmere detaljer.

Dagslinser.

For periodevise brukere og alle som liker komfort.

Nyt maksimal renhet, uten behov for å rengjøre linsene, med ZEISS Contact Day 1. Disse høykvalitets dagslinsene er et behagelig alternativ i hverdagslivet, spesielt for punktvis bruk når du er på ferie, i forbindelse med idrettsutøvelse eller når du utfører spesielle oppgaver på arbeid, dvs. i de situasjonene hvor du ville fått dugg på brilleglassene. Praktisk og nyttig i mange forskjellige situasjoner, selv om du bare bruker kontaktlinser fra tid til annen.

Visste du at du for eksempel kan bruke dagslinser uten problemer når du svømmer?

Her får du nærmere detaljer.

Månedslinser.

Vår løsning for 30 dagers flott syn.

Enkel å bruke, høy brukerkomfort. Våre ZEISS Contact Day 30 kontaktlinser gir deg utmerket syn fra morgen til kveld. De fås i fire forskjellige modeller:

ZEISS Contact Day 30 spheric:

vår generelle standard kontaktlinser som er enkle å bruke.

ZEISS Contact Day 30 compatic:

Har bedre langtidstoleranse og vedvarende brukerkomfort. De anbefales også for rom med klimaanlegg, hvis du lider av tørre øyne.

ZEISS Contact Day 30 air:

Over gjennomsnittlig vanninhold og gode fuktegenskaper. Silikon-hydrogelmaterialet i denne kontaktlinsen forbedrer oksygentilførselen til øyet, og dette gjør den spesielt egnet for eksempel ved idrettsutøvelse eller ved lange bruksperioder.

ZEISS Contact Day 30 toric:

toriske kontaktlinser for å korrigere en astigmatisme.

Endre farge på kontaktlinsene dine med fargelinser.

Forandre utseende på et øyeblikk.

Alle ZEISS Contact Day 30 månedslinser finnes i åtte forskjellige ensfargede eller trefargede irisstrukturer. Fargepigmentene er integrert i polymermaterialet.

Her får du nærmere detaljer.

5 tips for kontaktlinsebrukere

En profesjonell øyeundersøkelse også er nødvendig for kontaktlinsebrukere

1. Mange er ikke klar over at kontaktlinsene deres må tilpasses like omhyggelig som brilleglassene. Men husk at en profesjonell øyeundersøkelse også er nødvendig for kontaktlinsebrukere. Perfekt syn og utmerket brukertoleranse er to absolutt nødvendige faktorer for å kunne nyte en høyere livskvalitet.

5 tips for kontaktlinsebrukere

Rengjøring av kontaktlinsene dine er en absolutt prioritet!

2. Rengjøring av kontaktlinsene dine er en absolutt prioritet! Bruk kun de rensemidlene som anbefales av optikeren din til rengjøring, oppbevaring og rensing av kontaktlinsene dine. Skift oppbevaringsvæske i linseetuiet daglig og unn deg et nytt linseetui hver tredje til sjette måned.

 

5 tips for kontaktlinsebrukere

Vask hendene

3. Vask hendene omhyggelig før du setter inn eller tar ut kontaktlinsene.

 

 

 

5 tips for kontaktlinsebrukere

Spør optikeren

4. Spør optikeren når du kjøper kontaktlinsene om de har god oksygenpermeabilitet og optimal tårevæskeutveksling. Mange som bruker kontaktlinser lider av tørre øyne. I dette tilfellet kan kontaktlinser med høy oksygenpermeabilitet og spesielle øyedråper forbedre brukerkomforten. Rådfør deg hos optikeren.

 

5 tips for kontaktlinsebrukere

Briller er fremdeles en prioritet

5. Briller er fremdeles en prioritet, ikke bare i et nødstilfelle. La øynene dine få en pause en gang i blant og bruk et par vanlige briller. Her gjelder samme regel som for kontaktlinser: Sørg for å få brillene tilpasset av optikeren.

 

Stell av kontaktlinsene – alt du trenger å vite.

Mikrober, virus og bakterier har ingen sjanse. Stell av kontaktlinsene – alt du trenger å vite.

Renhet er alfa og omega for alle linsebrukere! Dårlig hygiene eller manglende stell kan føre til øyeinfeksjoner forårsaket av mikrober, virus eller bakterier. I tillegg til at de kan være smertefulle og redusere brukerkomforten, kan de også påføre varig skade på øynene dine. Linsebrukere må være kompromissløse når det gjelder renhet.

Et godt råd: Vårt ZEISS All-in-one ADVANCE rensemiddel er kompatibelt med alle myke kontaktlinser, men likevel skånsomt og effektivt mot mikrober, virus og bakterier.

Nyt perfekt syn når du ser på nært hold eller når du ser på avstand. ZEISS enstyrke-brilleglass er den beste måten å korrigere kort- eller langsynthet, enten som sterkere lesebriller eller som standard avstandsbriller. Disse brilleglassene er tilpasset hver enkelt bruker og er optimalisert for godt syn selv i brilleglassenes omkrets. Dessuten er de tynne og estetisk tiltrekkende for brukeren.

Her får du nærmere detaljer.

Enstyrke-brilleglass fra ZEISS
Solbrilleglass

Selv om det finnes kontaktlinser med UV-beskyttelse, bør linsebrukere uansett bruke beskyttende solbriller utendørs. Moderne farger og attraktive modeller, det er du som bestemmer. Ta en titt på vårt solbrilleutvalg.

Her får du nærmere detaljer.

Personlig råd: finn en ZEISS-optiker nær deg.

Både briller og kontaktlinser tjener et enkelt formål: Å hjelpe brukeren til å nyte det best mulige synet. Men i praksis er dette et omfattende teknologisk kunststykke, som både krever stor sakkyndighet og en optiker som tar seg tilstrekkelig tid til pasientene. Kun forståelsesfull fagkunnskap og en omhyggelig rådgivning kan garantere en individualisert løsning som vil tilfredsstille deg i mange år framover. Finn en optiker nær deg.

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer