Progressive brilleglass er et universaltalent:

Nå kan du nyte godt syn igjen, uansett avstand.

ZEISS progressive brilleglass gir optimal synsstøtte for nær- og fjernsoner. Disse brilleglassene er perfekt tilpasset brukeren og skreddersydd akkurat for deg. De sørger for større brukertoleranse, raskere tilpasning og universalt, klart syn.

ZEISS progressive brilleglass:

personlig og enestående – akkurat som du.

Med vårt brede utvalg i progressive brilleglass, kan optikeren din produsere progressive brilleglass som er optimalisert for dine spesielle synsbehov, med enestående kvalitet. Nyskapende datateknologi bidrar med å måle synet og tilpasse brilleglassene til innfatningen din. De nære, mellomliggende og lange avstandssonene er alle innlemmet i ett brilleglass med jevne overganger. Disse brilleglassene er skreddersydde for din ansiktsform, din livsstil, din karriere og dine synsvaner. Personlig og enestående – akkurat som du.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker
nær deg.

Utmerket brukstoleranse, tilpasning på et øyeblikk. For optimalt syn.

En bred rekke faktorer, teknologier og brukerdata er innarbeidet i produksjonen av ZEISS progressive brilleglass, og sikrer en raskere tilpasningsperiode enn noen gang før. Det spiller ingen rolle om du allerede har prøvd å bruke progressive brilleglass eller bruker dem for første gang: Progressive brilleglass som er skreddersydd for deg, er ditt beste valg for høykvalitets, naturlig syn.

Her ser du hvordan brilleglassene dine kan tilpasses på raskest mulig vis.

Jevnt, perfekt syn – uansett hvor du ser.

En brilleglassdesign som er like kompleks, som den er behagelig: ZEISS progressive brilleglass gir deg klart syn umiddelbart uansett når du flytter øynene. Og overgangen kan ikke bli jevnere, og gjør at uskarpe bilder i overgangssonen hører fortiden til.

Standard Progressive brilleglass

Individuell Progressive brilleglass

Standard Progressive brilleglass Individuell Progressive brilleglass

Se digitalt. Progressive brilleglass for den moderne verden.

I dag bruker vi stadig våre smarttelefoner og nettbrett, men disse digitale enhetene utgjør en ny utfordring for øynene våre. ZEISS progressive brilleglass innarbeider disse endringene i våre hverdagsliv og muliggjør rask, behagelig fokusering takket være en spesielt optimalisert nærsone – uansett hvor du ser. Disse brilleglassene er ikke bare ideelle for digitale enheter, men også for bøker og blader, og vil hjelpe deg til å unngå ukomfortabel hode- og kroppsstilling.

Tilgjengelig for alle innfatninger. Din stil, ditt valg.

Tenker du på å få deg nye, moderne innfatninger? La deg inspirere av det store tilgjengelige utvalget. Selv for innfatninger med uvanlige former (f.eks. pilotbriller), kan din ZEISS-optiker tilpasse de nye progressive brilleglassene slik at de passer til dine synsvaner og at det ikke blir noen tilpasningsperiode.

Ultratynne og superlette. Lavere vekt, større brukerkomfort.

Det spiller ingen rolle om de er laget av plast eller glass: Med svært avanserte produksjonsmetoder, kan man produsere utrolig tynne og lette brilleglass, selv med høy resept og spesielt nedsatt syn. Du vil knapt merke at du har på deg disse utrolig lette brillene.

Til din orientering: Mange lyse brilleglass fra ZEISS – uten fargetoner – har også høytytende UV-belegg. Brilleglassenes spesielle egenskaper filtrerer farlig sollys og gir langvarig beskyttelse mot UV-stråler.

Riper og smuss har ingen sjanse. Mer robuste enn noensinne.

Høytytende brilleglassbelegg gjør brilleglassene dine ekstremt motstandsdyktige mot riper og smuss. Fordel: Brilleglassene dine holder seg rene lengre, og dermed blir de mye lettere å rengjøre. Du får bedre syn og ser finere ut, dels takket være det siste antirefleksbelegget.

Ekstra visuell komfort i kunstig lys. Motvirker øyetretthet og øyestress.

Uansett om det er en smarttelefon, en LED-lampe, en skjerm, et fjernsyn eller en e-bokleser: moderne lyskilder sender ut mer blått lys enn vi noen gang har erfart tidligere. Mange synes dette lyset er ubehagelig og stressende fordi det har en negativ påvirkning på biorytmen vår og kan til og med være farlig for øynene. Et blått lysfilter i brilleglasset kan gi deg et mer behagelig syn.

Progressive brilleglass og solbeskyttelse – alt i ett brilleglass. I rekordhøy hastighet.

Briller til enhver situasjon: Disse fargeskiftende brilleglassene fungerer også som solbriller. Glassene blir mørke på et par sekunder og blir klare igjen på et par minutter. Og de har naturligvis 100 % UV-beskyttelse.

Brilleglass med solbeskyttelse, med en progressiv brilleglassdesign. Sommerens drømmeteam.

Alle brilleglass kan gjøres om til de solbrillene du måtte ønske, med perfekt UV-beskyttelse og optimalt syn i ett glass. Alle disse brilleglassene leveres med alt du forventet deg: forbedret kontrastoppfatning, mindre blending og antirefleksbelegg. Greit å slippe å inngå et kompromiss.

5 tips for progressive brilleglass


Hvis du har begynt å få problemer med synet, ta kontakt med optiker umiddelbart.

1. Hvis du har begynt å få problemer med synet, ta kontakt med optiker umiddelbart. Dess tidligere du begynner å bruke progressive brilleglass, dess enklere vil overgangen bli.

 

5 tips for progressive brilleglass


Personlig rådgivning om progressive brilleglass og innfatninger

2. Alfa og omega hos optikeren: Personlig rådgivning om progressive brilleglass og innfatninger, omhyggelig testing og så perfekt tilpassede brilleglass.

 

5 tips for progressive brilleglass


La øynene dine tilpasse seg de nye progressive brilleglassene umiddelbart.

3. La øynene dine tilpasse seg de nye progressive brilleglassene umiddelbart. Dette betyr: Bruk dem hele tiden og vær tålmodig!

Øynene og synet ditt vil tilpasse seg på et øyeblikk. Hvis du etter 14 dager fremdeles har problemer, bør du likevel besøke optikeren. Hvis du ikke har klart syn når du ser rett fram, eller hvis kantene er uskarpe på avstand, da kan det hende at brilleglassene er sentrert for høyt. Men hvis du må se langt ned for å se ting på nært hold, da kan det hende at brilleglassene dine er sentrert for lavt foran øynene. I begge tilfellene kan optikeren din hjelpe deg, ofte bare med et kort besøk.

5 tips for progressive brilleglass


De som bruker progressive brilleglass

4. De som bruker progressive brilleglass for første gang, synes som oftest at avstandssynet fungerer best med de nye brilleglassene.

Når du leser, ser du bare ned med øynene, ikke bøy hele hodet. Når du går, se rett fram og ikke på bakken. Når du går opp trapper, bøyer du hodet slik at du ser gjennom den øvre delen av brilleglassene, dvs. gjennom området i brilleglassene som er beregnet på avstandssyn. Da vil du se trappetrinnene klart.

 

5 tips for progressive brilleglass


Hvis brillene sitter akkurat slik de ble tilpasset av optikeren.

5. Selv om de progressive brilleglassene bare er lett usentrert, bør du få dem justert umiddelbart av optikeren. Innrettingen av brilleglassene i forhold til øynene dine er først korrekt hvis brillene sitter akkurat slik de ble tilpasset av optikeren.

 


 

For profesjonell rengjøring og skånsomt stell av brilleglassene. Nyttig ekstrautstyr.

For profesjonell rengjøring og skånsomt stell av brilleglassene. Nyttig ekstrautstyr.

ZEISS rengjøringsmidler

Beskyttende og effektive: skånsom rengjøring for brilleglass og belegg. Som en rengjøringsspray eller klut, egner disse løsningene seg også utmerket til rengjøring av skjermer, smarttelefon eller nettbrett.  

Her får du nærmere detaljer.

Progressive brilleglass optimert for kjøring reduserer faren for ulykke og forbedrer samtidig synskomforten, og dette gjør det enklere å fokusere når du beveger øynene (f.eks. mellom veien og dashbordet). Et par progressive briller kan også tilpasses slik at de oppfyller kravene som stilles til øynene dine på arbeid, og dermed blir ditt andre brillepar til din yndlingsmedarbeider.

Lær mer om DriveSafe-glass

Personlig råd: Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Briller tjener et enkelt formål: Å hjelpe brukeren til å nyte det best mulige synet. Men i praksis er dette et omfattende teknologisk kunststykke som både krever stor sakkyndighet, og en optiker som tar seg tilstrekkelig tid til pasientene. Kun forståelsesfull fagkunnskap og en omhyggelig rådgivning kan garantere en individualisert løsning som vil tilfredsstille deg i mange år framover. Finn en optiker nær deg.

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer