opennessMADE BY ZEISS

Våre solbrilleglass:

Alltid en perfekt ledsager i solen.

opennessMADE BY ZEISS

Solbrilleglass – En perfekt ledsager i solen

ZEISS-solbrilleglass er optimal for alle utendørs aktiviteter

Solbrilleglass er ofte et kledelig tilbehør for dine utendørs eventyr. De nye ZEISS-solbrilleglassene gir deg optisk presisjon, visuell klarhet og 100% UV-beskyttelse under alle forhold. Uansett om du vil bruke solbrillene som et stilig tilbehør eller en individuelt tilpasset synsoptimering, vær sikker på at vi har akkurat de riktige solbrilleglassene for deg!

Oppdag våre solbrilleglass

Urban

En blikkfanger som reflekterer UV-stråler

For fargerike individualister, kule fashionistaer og naturlige flaneurer: oppdag solbrilleglass som passer perfekt til enhver smak, stil og anledning.

Kjøring

Nyt det solfylte aspektet ved kjøring

Komfortabel som en minivan, skarp som en sportsbil, solfylt som en kabriolet: befri deg fra bekymringer ved kjøring med brilleglass som har blendingsreduksjon og kontrastforbedring.

Aktiv

Din beskyttelse mot været

Test grensene med ubegrenset syn: opplev sylskarp kontrast og full solbeskyttelse med reseptbelagte solbrilleglass for brede rammer.

Finn din type solbrilleglass

Hvilken solbrilletype er du? Svar på 6 hurtigspørsmål for å finne ut hvilke av våre utendørs solbrilleglass som passer best til din individuelle livsstil!

Finn en ZEISS-optiker nær deg

Usikker på valg av ZEISS-solbrilleglass? Din optiker hjelper deg gjerne med å finne en løsning som oppfyller dine behov! Bruk vår søkefunksjon for å finne en ZEISS-optiker i nærheten av deg:

  • Avansert søk

Finn ut mer om solbriller

Ikke alle solbrilleglass er like

Egendefinerte brilleglass tilbyr alle alternativer

UV-beskyttelse, fargetoning, polariserende brilleglass eller spesiell solbeskyttelse for sport – ting du må vurdere når du velger nye solbriller.

Del denne artikkelen med dine venner

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Informasjonskapsler er svært utbredt og hjelper å optimalisere fremstillingen av og forbedre nettsider. Ved å bruke våre sider samtykker du i dette. mer