Øyeblikket når du setter milepæler.

Det er det øyeblikket vi jobber for.

Langt høyere enn bare den industrielle standarden – det er på det nivået ZEISS befinner seg.

I over 170 år har ZEISS vært et virkelig optisk kraftsenter. ZEISS-konsernet med deres fire produksjonsområder, står for enestående fagkunnskaper innen forskjellige optikkområder, som gjør forbrukerne og tekniske pionerer i stand til å sette historiske milepæler ved å bruke kun det beste utstyret. Disse stadige fremskrittene har gjort det mulig for selskapet å utføre mange tekniske kunststykker som alltid har vært drivkraften bak hele ZEISS-konsernet: Å tilby urokkelige ledende og innovative produkter som gjentatte ganger hever nivået i optikkindustrien.

Alle produktene fra ZEISS Vision Care er gjennomsyret med forretningskunnskaper som utnyttes i ZEISS-konsernet, og som gir verden den gave det er å ha et kompromissløst klart syn og som fastsetter nye standarder for brilleglassindustrien. 

Ønsker du å vite mer om de områdene hvor vi hjelper kundene våre med optiske produkter og tjenester?

Vision Care / forbruksvarer

Vision Care / forbruksvarer

ZEISS forbruksvarer tilbyr enestående linser til filmer og bilder, mens kikkertene våre bringer fjerne gjenstander nærmere og gjør dem tydeligere. ZEISS Vision Care fokuserer på førsteklasses linser.

Forsknings- og kvalitetsteknologi

Forsknings- og kvalitetsteknologi

ZEISS Industrial Metrology produserer pålitelig måleteknologi av høy kvalitet og tilbyr enestående teknologiske tjenester. Microscopy-området gir tilgang til de minste strukturenes usynlige verden.

Produksjonsteknologi for halvledere

Produksjonsteknologi for halvledere

ZEISS produksjonsteknologi for halvledere tilbyr avansert litografioptikk for å lage ekstra tynne kretsløpstrukturer på stadig mindre og raskere integrerte kretser.

Medisinsk teknologi

Medisinsk teknologi

ZEISS medisinsk teknologi gjør det mulig for leger over hele verden å hjelpe pasientene med å få tilbake synet slik at de kan glede seg over alle de viktige øyeblikkene som livet tilbyr.