ZEISS snøbriller.

Din partner for pålitelig beskyttelse i alpinløypa.

Spesielt utviklet for alpin skiidrett. ZEISS snøbriller beskytter øynene dine effektivt mot snø, regn og vind, og mot den spesielt akutte UVA og UVB-strålingen i høyfjellet. Nyt godt av trendy beskyttelse og godt syn – uansett vær.

ZEISS skibriller.

Perfekt beskyttelse og godt syn til alle kanter i all slags vær.

Ski og snowboard utsetter øynene våre for ekstreme forhold. Snø og is i alpinløypa reflekterer sollys, noe som betraktelig øker mengden UV-stråling, mens kald vind og nedbør hindrer god sikt. ZEISS snøbriller er spesielt laget for utfordringene som alpin skiidrett medfører. Nyt perfekt UV-beskyttelse, optimal tilpasning, bredt synsfelt og forbedret kontrastsyn i både skarpt sollys og uklart lys. Disse brillene er ekstremt robuste og lette, med et bredt utvalg trendy rammer og fargetoner å velge mellom.

Optimal tilpasning, støtmotstand.

Garantert klart syn.

ZEISS snøbriller har visir laget av holdbar polykarbonat med et hardt beskyttelsesbelegg i tillegg. Stroppen er enkel å tilpasse og har et silokonbelegg som gjør at den sitter bedre på hjelmen. ZEISS snøbriller er utstyrt med en avtakbar spoiler øverst på rammen, og kan dermed den tilpasses de fleste hjelmer.

Nyt kompromissløs toppkvalitet: Våre visir garanterer god sikt og sikrer at brukeren ser hindringer på ski eller snowboard, f.eks. trær, endringer i terrenget, humper eller knauser.

BLACK – Multilayer GREEN
BLACK – Multilayer GREEN
BLACK – Multilayer RED
BLACK – Multilayer RED
BLACK – Multilayer GOLD
BLACK – Multilayer GOLD
WHITE – Multilayer GOLD
WHITE – Multilayer GOLD

Effektiv UV-beskyttelse, selv i sterkt sollys.

Sollyset er betydelig sterkere i fjellet, og refleksjoner, slik som de som forårsakes av snø eller isete overflater, øker denne virkningen drastisk. Ingen steder er blendingseffekten fra solen eller skarpt lys verre enn her. Resultatet er at øynene dine utsettes for betydelig mer UVA og UVB-solstråling enn til vanlig. ZEISS snøbriller filtrerer 100 % av denne strålingen opptil en bølgelengde på 400 nanometer, og dette gir pålitelig beskyttelse for øynene dine mot farer og mulig skade forårsaket av sollyset.

Riktig fargetone, ideelt speilbelegg.

For alle brukere i alt slags vær.

Vår kolleksjon med ZEISS snøbriller omfatter mange forskjellige modeller i attraktive farger for kvinner og menn, og finnes med brilleglass som er enkle å skifte (ZEISS utskiftbare glass). Med mange typer speilbelegg og et bredt utvalg høyytelses fargetoner har du ikke bare briller med trendy, unikt utseende: De sørger også for perfekt syn i all slags vær.

Bedre komfort og fleksibilitet. ZEISS utskiftbare brilleglass omfatter en patentert design: I tillegg til at det tynne skuminnlegget optimerer komforten, øker det synsfeltet drastisk sammenliknet med tradisjonelle briller med tykkere skum. De utskiftbare brilleglassene leveres med to sett glass: ett for svake lysforhold og ett for sterke lysforhold.

Bedre kontrastsyn, mindre skinn. Den optimale overflatebehandling av dine snøbriller.

Bedre kontrastsyn, mindre skinn. Den optimale overflatebehandling av dine snøbriller.

Spesielle fargetoner for våre ZEISS snøbriller hjelper deg å se uregelmessigheter i løypen, spesielt ved dårlig sikt. Dette gir økt sikkerhet selv i høy fart og ukjent terreng. Det spiller ingen rolle om det er et fargetonebelegg, speilbelegg eller vann og smussavstøtende belegg, fordelene med et godt belegg gjør snøbrillene dine både behagelige og praktiske: Mindre skinn fra snø og isete overflater, bedre detaljgjengivelse, bedre kontrast og ekstra beskyttelse mot sollys.

ZEISS SONAR: for et bedre syn i løypa.

Større sikkerhet og synskomfort: Vår ZEISS SONAR brilleteknologi forbedrer synet ditt i snøkledd terreng under alle lysforhold. Uten belegg egner de seg for svake lysforhold, mens speilbelegg anbefales i sterkt lys. Farger og kontraster økes, selv når du raser ned over fjellsiden. Den spesielle spektralkurven i fargetonen fungerer som en blå demper, men lar likevel noe blått lys nå øyet, slik at du mottar all viktig informasjon fra lys og omgivelser. Med SONAR blir det lettere å kjenne igjen uregelmessigheter i snøen (humper og groper).

Ikke bare for after ski: Solbrilleglass eller fargeskiftende brilleglass fra ZEISS.

Dette trendy tilbehøret er helt nødvendig for å garantere ypperlig synsklarhet. Det har 100 % beskyttelse mot UV-stråler og finnes i fargeskiftende versjon på forespørsel. ZEISS solbrilleglass, det beste valget for dine solbriller. Det spiller ingen rolle om du har resept eller ikke: Vår omfattende kolleksjon gir alle de perfekte solbrilleglassene.

5 råd for å kjøpe og beskytte snøbriller

Behagelig syn

1. Når du kjøper snøbrillene, må du være oppmerksom på størrelse og tilpasning, og sjekke at de gir deg et behagelig syn. Ta den tiden du trenger til å velge dem. Sjekk tilpasning og syn nøye og vær ikke redd for å si hva du mener. Når du kjøper briller, er det best å ta med hjelmen eller de brillene du bruker når du står på ski eller snowboard. Ikke alle snøbrillepar egner seg for brillebrukere, det kan hende de ikke passer til hjelmen din.

UV-beskyttelsen

2. Sjekk at brillene gir deg den best mulige UV-beskyttelsen og den rette fargetonen for forskjellige vær- og siktforhold.

Snøbriller forventes å ha mange funksjoner.

3. Snøbriller forventes å ha mange funksjoner. De må redusere skarpt lys i solen, mens i uklart lys må de øke kontraster og konturer. Bare én fargetone eller ett speilbelegg kan ikke tilfredsstille alle disse kravene, og derfor er snøbriller med utskiftbare glass ditt beste valg. Ta kontakt med en optiker for å få mer informasjon.

Luftsirkulasjonfunksjon og antiduggbelegg

4. Spør etter luftsirkulasjonfunksjon og antiduggbelegg for dine nye snøbriller.

Vær forsiktig når du rengjør snøbrillene dine!

5. Vær forsiktig når du rengjør snøbrillene dine! Du må aldri gni dem med en klut eller hanske når de er våte på innsiden, fordi dette raskt kan ødelegge antiduggbelegget. Rist alltid av brillene dine, eller hvis det er varmt vær, kan du la dem lufttørke. Men ikke legg dem på varmeovnen. Rengjør dine ZEISS snøbriller med lunkent vann og en nøytral såpe. Pass på at brillene dine ikke blir våte inni når du rengjør dem. Ikke bruk organiske løsemidler eller våtservietter!

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg