Snøbriller

Les skibakken: enestående optikk kombinert med dynamiske og trendy snøbriller

Skibakke, her kommer vi! Dette er favorittårstiden for mange. Ski- og snowboardkjøring kan imidlertid være en stor påkjenning for øynene: kraftig vind, kulde, høyere UV-faktor og opptil 90 prosent mer refleksjon av solstråler i et snødekt terreng. Dette kan ha avgjørende betydning for synet ditt, og selv erfarne skiløpere har problemer med å opprettholde normalt syn når de går fra sol til skygge. ZEISS snøbriller lar deg slappe av på afterski uten røde, rennende og stressede øyne. Du kan velge mellom et stort utvalg spesialteknologi, farger og egenskaper.

 • Fordeler for deg

  Fordeler for deg

  Fordeler for brillebrukere

  For favoritthobbyen din

  • Pålitelig UV-beskyttelse: refleksjon fra snøen øker virkningen av ultrafiolett stråling betydelig når du står på ski i høyden. ZEISS snøbriller er spesielt utformet for alpint, og gir derfor 100 prosent beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler fra solen opptil 380 nanometer.
  • Optimal passform og beskyttelse: snøbriller må ikke svekke skiløperens syn. Enten du liker skirenn, freestyle, utfordrende snowboardkjøring eller ganske enkelt en familiedag i bakken, får du snøbriller fra ZEISS i en lang rekke modeller for menn og kvinner, og noen av modellene har utskiftbare glass. Alle gir ideell beskyttelse mot vind, snø og regn – i tillegg til solbeskyttelse.
  • Optimalt syn gjennom enestående ZEISS-optikk, bedre kontrast: takket være den spesielle overflatebehandlingsteknikken fra ZEISS hjelper snøbrillene skiløpere i bakken i alt slags vær. Dette gir økt sikkerhet selv i høy fart og ukjent terreng. Ulike spesialfarger, polariserende filtre og reflekterende belegg sørger for at skiløperens personlige behov ikke blir forsømt.
  • Elegant utseende: ZEISS snøbriller er mer enn et tilbehør, de er også et moteelement som må passe til brukerens personlige stil. Et bredt utvalg hardføre, fargede brilleglass kombinert med moteriktige innfatninger sørger for at du slipper å gå på kompromiss når det gjelder mote.
  • Også vegnet for brillebrukere: tilpassede brilleglass kan enkelt festes med klips på ZEISS snøbriller slik at alle brillebrukere får perfekt, avslappet syn.

 • Hva er det som gjør ZEISS snøbriller så spesielle?

  Hørt om SONAR?

  Dette bildet simulerer en sammenligning av det du ser.

  Dette bildet simulerer en sammenligning av det du ser.

  ZEISS SONAR* er en innovativ fargetone fra ZEISS Sunlens i Italia. Den forbedrer synet under alle lysforhold i snøen og forbedrer farge, lysstyrke og kontrast, selv ved høy fart i bakken. Med andre ord gjør den det tryggere å stå på ski.

  I motsetning til vanlige blå filtre demper den spesielle spektralkurven til ZEISS Sonar blått lys, men lar noe av det blå lyset treffe øyet – i området mellom 380 og 500 nm. Dette lar de kjenne igjen ujevnheter i snøen, slik som humper og groper. Dette gjør det tryggere å stå på ski og snowboard.

  Dessuten er brillene er tilgjengelige med ZEISS Sonar, og modellene til menn leveres med polariseringsfiltre. ZEISS POL snøbriller har termisk formede glass med en rød fargetone. De sørger for:
   

  • Mindre blending forårsaket av snø og is
  • Optimalt syn og brukerkomfort
  • Bedre kontrast og detaljert syn
  • Beskyttelse mot sollys


  Ekstra sikkerhet og mer moro i favorittsporten din

   


  * ZEISS Sonar patent: PCT/EP2013/000138.

  ZEISS Interchangeable: modellene med utskiftbare glass

  Loading the player...
 • Modeller

  Modeller for menn

  Modeller for kvinner

  Junior models

  Modeller som lar deg skifte glass

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Trenger du sportsbriller?

ZEISS sportsbrilleglass

Enten du er profesjonell eller amatør, sykler eller spiller golf, svømmer eller spiller tennis: godt syn er viktig, og det finnes ikke to utøvere som er like.

Krumme brilleglass med styrke fra ZEISS er resultatet av mange tiårs erfaringer.

Ikke bare for afterski

ZEISS solbrilleglass

Gi utløp for din lidenskap for farger og fargetoner: enkle, graderte eller individuelt tilpassede – ZEISS får det til å skje.

Lær mer om ZEISS solbrilleglass

Klart syn hele dagen, hver dag

Rengjøringsmidler for brilleglass fra ZEISS

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Å rengjøre brillene dine bør være så skånsomt, enkelt og effektivt som mulig. Derfor tilbyr ZEISS et så stort utvalg av rengjøringsmidler for brilleglass.

En rask tørk eller en grundig rengjøring? ZEISS har det rengjøringsmiddelet du trenger

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

ZEISS snøbriller selges hos våre optikere. Finn en egnet optiker her.

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med vennene dine