Snøbriller

Les skibakken: enestående optikk kombinert med dynamiske og trendy snøbriller

Skibakke, her kommer vi! Dette er favorittårstiden for mange. Ski- og snowboardkjøring kan imidlertid være en stor påkjenning for øynene: kraftig vind, kulde, høyere UV-faktor og opptil 90 prosent mer refleksjon av solstråler i et snødekt terreng. Dette kan ha avgjørende betydning for synet ditt, og selv erfarne skiløpere har problemer med å opprettholde normalt syn når de går fra sol til skygge. ZEISS snøbriller lar deg slappe av på afterski uten røde, rennende og stressede øyne. Du kan velge mellom et stort utvalg spesialteknologi, farger og egenskaper.

Fordeler for deg

For favoritthobbyen din

  • Pålitelig UV-beskyttelse: refleksjon fra snøen øker virkningen av ultrafiolett stråling betydelig når du står på ski i høyden. ZEISS snøbriller er spesielt utformet for alpint, og gir derfor 100 prosent beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler fra solen opptil 380 nanometer.
  • Optimal passform og beskyttelse: snøbriller må ikke svekke skiløperens syn. Enten du liker skirenn, freestyle, utfordrende snowboardkjøring eller ganske enkelt en familiedag i bakken, får du snøbriller fra ZEISS i en lang rekke modeller for menn og kvinner, og noen av modellene har utskiftbare glass. Alle gir ideell beskyttelse mot vind, snø og regn – i tillegg til solbeskyttelse.
  • Optimalt syn gjennom enestående ZEISS-optikk, bedre kontrast: takket være den spesielle overflatebehandlingsteknikken fra ZEISS hjelper snøbrillene skiløpere i bakken i alt slags vær. Dette gir økt sikkerhet selv i høy fart og ukjent terreng. Ulike spesialfarger, polariserende filtre og reflekterende belegg sørger for at skiløperens personlige behov ikke blir forsømt.
  • Elegant utseende: ZEISS snøbriller er mer enn et tilbehør, de er også et moteelement som må passe til brukerens personlige stil. Et bredt utvalg hardføre, fargede brilleglass kombinert med moteriktige innfatninger sørger for at du slipper å gå på kompromiss når det gjelder mote.
  • Også vegnet for brillebrukere: tilpassede brilleglass kan enkelt festes med klips på ZEISS snøbriller slik at alle brillebrukere får perfekt, avslappet syn.

Hva er det som gjør ZEISS snøbriller så spesielle?

Hørt om SONAR?

ZEISS SONAR* er en innovativ fargetone fra ZEISS Sunlens i Italia. Den forbedrer synet under alle lysforhold i snøen og forbedrer farge, lysstyrke og kontrast, selv ved høy fart i bakken. Med andre ord gjør den det tryggere å stå på ski.

I motsetning til vanlige blå filtre demper den spesielle spektralkurven til ZEISS Sonar blått lys, men lar noe av det blå lyset treffe øyet – i området mellom 380 og 500 nm. Dette lar de kjenne igjen ujevnheter i snøen, slik som humper og groper. Dette gjør det tryggere å stå på ski og snowboard.

Dessuten er brillene er tilgjengelige med ZEISS Sonar, og modellene til menn leveres med polariseringsfiltre. ZEISS POL snøbriller har termisk formede glass med en rød fargetone. De sørger for:

  • Mindre blending forårsaket av snø og is
  • Optimalt syn og brukerkomfort
  • Bedre kontrast og detaljert syn
  • Beskyttelse mot sollys

Ekstra sikkerhet og mer moro i favorittsporten din

* ZEISS Sonar patent: PCT/EP2013/000138.

uten ZEISS SONAR med ZEISS SONAR
uten ZEISS SONAR
med ZEISS SONAR

ZEISS Interchangeable: modellene med utskiftbare glass

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg