ZEISS EnergizeMe brilleglass

Tid for å friske opp dine trette øyne.

Nyhet!
for kontakt-
lens wearers

Avslappede trette øyne, mindre belastning på øynene, klart og skarpt syn: ZEISS EnergizeMe brilleglass er de første i sitt slag på verdensbasis som er spesialdesignet for kontaktlinsebrukernes behov.

Universalpakken for et avslappet syn når du har fjernet kontaktlinsene: Den komplette brilleglassløsningen har en innovativ linsedesign som er skreddersydd for kontaktlinsebrukeres visuelle atferd, kombinert med en brilleglassatferd og et brilleglassbelegg som er optimalisert for syn i den digitale verdenen. Brilleglassene for kontaktlinsebrukere – gi øynene dine den spesielle friske følelsen.

ZEISS EnergizeMe.

De første brilleglassene som er laget for oppfrisking av øynene etter kontaktlinsetid.

Nå til dags har alle kontaktlinsebrukere minst ett par briller for å gi øynene en pause etter at de har brukt kontaktlinsene i timevis. Hyppig bruk av smarttelefoner, nettbrett, osv., forårsaker ekstra belastning på øynene. Men visste du at disse brilleglassene kan yte enda mer?

Nyt et mer behagelig syn og oppfriskede øyne når du går over til briller etter å ha fjernet kontaktlinsene. ZEISS EnergizeMe brilleglass gir kontaktlinsebrukere noe mer enn bare et vanlig brillepar. Disse brillene er spesielt optimalisert for kontaktlinsebrukernes visuelle atferd og syn i den digitale verdenen.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Behagelig syn og oppfriskede øyne.

Opplev total avslapning med disse brilleglassene for alle kontaktlinsebrukere.

Noen som kjenner seg igjen? Etter å ha brukt kontaktlinsene i timevis er øynene dine trette og synet ditt er ikke så klart som du ville ha ønsket. Å gå over til briller da, er absolutt den rette avgjørelsen.
Med deres spesielle brilleglassdesign, er ZEISS EnergizeMe brilleglass spesielt endret for å tilpasses kontaktlinsebrukernes typiske visuelle atferd og gjøre overgangen til briller fullstendig smertefri – alt dette samtidig som øynene dine får seg en pause. Nyt virkelig oppfriskede øyne som er klare for enhver utfordring.

9 av 10

testpersoner føler seg oppfrisket og opplever mindre digital belastning på øynene med ZEISS EnergizeMe brilleglass1)

Slutt på digital belastning på øynene!

Nyt et behagelig syn når du bruker smarttelefonen, laptopen eller nettbrettet – takket være den innovative teknologien fra ZEISS.

Selv om ikke alle av oss er født i den digitale generasjonen, bruker vi alle mer og mer digitale enheter. Denne forandringen har forårsaket grunnleggende forandringer i våre synsvaner: Når vi leser på digitale enheter, kreves det kortere leseavstand, og dermed skifter øynene våre ekstremt ofte fra nært til fjernt og tilbake igjen. Spesielt når vi bruker smarttelefon, nettbrett eller en liknende digital enhet over en lengre tidsperiode, kan dette føre til påkjenning på øynene eller overtrette øyne. ZEISS EnergizeMe brilleglass for kontaktlinsebrukere har en spesialteknologi som gjør det lettere å lese bøker, og på alle typer digitale enheter, noe som gjør dem til en utmerket måte å forebygge digital belastning på øynene på.

Slutt på digital belastning på øynene!

Ekstra visuell komfort i kunstig lys.
Motvirker øyetretthet og øyestress.

Uansett om det er en smarttelefon, en LED-lampe, en skjerm, et fjernsyn, nettbrett eller en e-bokleser: Moderne lyskilder sender ut mer blått lys enn vi noen gang har erfart tidligere. Blått lys kan være farlig, og mange synes det er ubehagelig og stressende for øynene. Det har også en negativ påvirkning på biorytmen vår. Et spesielt blått lysfilter i brilleglasset kan gi deg et mer behagelig syn.

Full UV-beskyttelse også i klare glass

UV er alltid tilstede. Selv når det er overskyet. UV-stråling representerer en helsefare for øynene dine og huden rundt øynene. Beskytter du alltid øynene dine når du er utendørs? Nå kommer helt klare glass fra ZEISS med full UV-beskyttelse!

De spesielle egenskapene til glassene filtrerer ut skadelige UV-stråler, og gir øynene dine varig beskyttelse.  

Riper og smuss har ingen sjanse. Mer holdbare enn noen gang før.

Høytytende overflatebehandlinger på brilleglassene dine gjør dem ekstremt motstandsdyktige mot riper eller statiske støvpartikler. Fordelen: Brilleglassene dine holder seg smussfrie lenger, og dette gjør at de er betydelig enklere å rengjøre. Det samme gjelder for ZEISS EnergizeMe brilleglass: I tillegg til det spesielle filteret mot blått lys, leveres de som standard med et hardt belegg av avansert teknologi og et rensebelegg. 

Spesialtilpasset for deg og din visuelle atferd.

Den perfekte løsning for alle typer kontaktlinsebrukere
– også for brukere av progressive brilleglass.

ZEISS EnergizeMe brilleglass for kontaktlinsebrukere finnes i tre versjoner og er spesialtilpasset for den enkelte brukerens livsstil og alder. Optikeren din hjelper deg gjerne til å finne fram til en løsning som tilfredsstiller dine behov:

For kontaktlinsebrukere i 20-årene eller i begynnelsen av 30-årene tilbyr vi ZEISS EnergizeMe enstyrke brilleglass

For kontaktlinsebrukere i 20-årene eller i begynnelsen av 30-årene tilbyr vi

ZEISS EnergizeMe enstyrke brilleglass:

Våre ZEISS EnergizeMe enstyrke brilleglass egner seg optimalt for sosialt aktive "digitalt innfødte" mellom 20 og 30 år. De leveres som standard med et DuraVision BlueProtect-belegg og med Digital Inside Technology, noe som gjør dem perfekte for unge, avslappede øyne.

For kontaktlinsebrukere i 30- eller 40-årene tilbyr vi ZEISS EnergizeMe Digital

For kontaktlinsebrukere i 30- eller 40-årene tilbyr vi

ZEISS EnergizeMe Digital:

Brille- og kontaktlinsebrukere mellom ca 30 og 40 år vil dra nytte av ZEISS EnergizeMe Digital brilleglass som leveres som standard med DuraVision BlueProtect og Digital Inside Technology – noe som sørger for et mer behagelig, avslappet syn.

For kontaktlinsebrukere fra 40 og oppover, tilbyr vi ZEISS EnergizeMe Progressive

For kontaktlinsebrukere fra 40 og oppover, tilbyr vi

ZEISS EnergizeMe Progressive:

Det ideelle tillegget for de over 40 som bruker progressive eller multifokale brilleglass. ZEISS EnergizeMe Progressive med DuraVision BlueProtect og Digital Inside Technology – for skarpt, klart syn og avslappede øyne.

Utrolig tynne og lette brilleglass. Selv med høy resept.

Følgende regel gjelder for alle brilleglass: Dess lettere dess bedre. Og dette gjelder ikke bare for innfatningen. Med høykvalitets materialer og kvalitetskategorier, kan ZEISS produsere enstyrke-brilleglass som er mest mulig tynne og lette – selv med høy resept. Dette gir maksimal brukerkomfort med kun minimal vekt.

5 gode råd for å optimalisere synskomforten til kontaktlinsebrukere

Kontaktlinser og briller er en perfekt kombinasjon så lenge de er godt tilpasset hverandre.

1. Kontaktlinser og briller er en perfekt kombinasjon så lenge de er godt tilpasset hverandre. Men mange mennesker er ikke klar over at kontaktlinsene deres må tilpasses i like stor grad som brilleglassene, så sørg for å få øynene dine undersøkt av en optiker. Perfekt syn og utmerket brukertoleranse er to absolutt nødvendige faktorer for å kunne nyte en høyere livskvalitet.

Kontaktlinser skal ikke brukes 24/7.

2. Kontaktlinser skal ikke brukes 24/7. Gi øynene dine en pause – og litt frisk luft. Eksperter fraråder som oftest å bruke kontaktlinser i mer enn åtte timer.

Rengjøring av kontaktlinsene dine er en absolutt prioritet!

3. Rengjøring av kontaktlinsene dine er en absolutt prioritet! Bruk kun de rensemidlene som anbefales av optikeren din til rengjøring, oppbevaring og rensing av kontaktlinsene dine. Skift oppbevaringsvæske i linseetuiet daglig og unn deg et nytt linseetui hver tredje til sjette måned.

Sørg for at du har et par solbriller for hånden når du bruker kontaktlinser

4. Sørg for at du har et par solbriller for hånden når du bruker kontaktlinser: Kontaktlinser gir ikke tilstrekkelig beskyttelse mot UV-stråler, fordi de bare dekker en del av øyet. Dette er grunnen til at kontaktlinsebrukere alltid burde ha med seg et par gode solbriller med UVA- og UVB-beskyttelse.

Sørg for å la øynene dine hvile jevnlig i løpet av dagen.

5. Sørg for å la øynene dine hvile jevnlig i løpet av dagen. 20-20-20-regelen kan være til hjelp: Ideelt bør du se på en gjenstand 20 meter borte i 20 sekunder hvert 20. minutt uten å fokusere.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg