ZEISS EnergizeMe brilleglass

Tid for å friske opp dine trette øyne.

ZEISS EnergizeMe brilleglass

Oppfrisk dine trette øyne og forebygg ytterligere belastning på øynene.

Nå, for første gang, hjelper brilleglassene deg til å oppfriske dine trette kontaktlinseøyne og forebygge ytterligere belastning på øynene. Fortsett tiden etter kontaktlinsebruk med ZEISS EnergizeMe.

ZEISS EnergizeMe er resultatet av en enestående kombinasjon testet med suksess av en ny brilleglassdesign, innovativ teknologi og et høykvalitetsbelegg, som hjelper trette øyne til å slappe av og forebygge ekstra belastning fra digitale media.1)

 • Fordeler for deg

  Fordeler for kontaktlinsebrukere

  Benefits for contact lens wearers

  ZEISS EnergizeMe: De nye brilleglassene som er spesielt tilpasset kontaktlinsebrukere. Nyt en oppfrisking etter tid med kontaktlinsene.

  • Bidrar til å la trette øyne slappe av.
  • Forebygger ytterligere belastning på øynene.
  • Klart og skarpt syn
    

  9 av10 testpersoner føler seg oppfrisket og har redusert digital belastning på øynene
  med ZEISS EnergizeMe lenses1)
   

 • ZEISS EnergizeMe brilleglass: For hvem?

  For tiden etter kontaktlinsebruken!

  Har du trette, sviende øyne? Ubehag med kontaktlinser? Digital belastning på øynene? – Med ZEISS EnergizeMe brilleglass, kan du nyte en oppfriskende tid etter tiden med kontaktlinsene.

  Hvis du bruker kontaktlinsene lenger enn hva som er foreskrevet, øker dette øyeirritasjonen.<sup>2)</sup>

  Hvis du bruker kontaktlinsene lenger enn hva som er foreskrevet, øker dette øyeirritasjonen.2)

  Arbeid og spill på datamaskiner og andre digitale enheter, som f.eks. smarttelefoner og nettbrett, har blitt en daglig virkelighet for mange mennesker. Men utstrakt bruk av skjermbaserte enheter, spesielt hvis du bruker kontaktlinser over en lengre periode, forårsaker mer øyetretthet – også kjent som ubehag ved bruk av kontaktlinser og digital belastning på øynene.2, 3)

  De fleste kontaktlinsebrukere veksler vanligvis over til brilleglass for å hvile øynene etter intensiv bruk av kontaktlinser. Men vanlige brilleglass er ikke laget for å gi en tilstrekkelig oppfriskningsgrad til kontaktlinsebrukernes øyne slik at de kan fortsette med deres hverdagsaktiviteter.4)

  ZEISS har utviklet den første brilleglassløsningen som tilfredsstiller kontaktlinsebrukerens spesielle behov.

  88 % av brillebrukerne som tilbringer over to timer foran digitale enheter, erfarer digital belastning på øynene.3)

  ZEISS EnergizeMe finnes for alle aldersgrupper:

  ZEISS EnergizeMe
  Single Vision

  ZEISS EnergizeMe
  Digital

  ZEISS EnergizeMe
  Progressive

  ZEISS EnergizeMe, en ny brilleglassdesign supplert med den innovative ZEISS Digital Inside Technology og høykvalitetsbelegget ZEISS DuraVision BlueProtect spesielt laget for kontaktlinsebrukere.

  ZEISS har undersøkt sammen med optikere for å finne en brilleglassløsning som tilfredsstiller behovene til kontaktlinsebrukere, for bedre øyepleie.

 • Teknologi

  Slik støtter ZEISS EnergizeMe brilleglass synet ditt.

  ZEISS EnergizeMe er den behagelige brilleglassløsningen for alle som bruker kontaktlinser i mer enn 3–5 dager per uke og som ønsker å friske opp deres trette øyne.

  1//

  ZEISS EnergizeMe Design

  En spesialdesign tilpasset kontaktlinsebrukernes spesielle synsmønster, som reduserer belastningen på øynene etter at du har fjernet kontaktlinsene.

  • Bredt og avslappende syn. 

  94 % av testpersonene har et svært godt vidsyn.1)

  2//

  ZEISS Digital Inside Technology

  Denne innovative teknologien er spesielt utviklet for å optimalisere brilleglassdesignen for leseavstander til tradisjonelle trykte medier (38 cm) og digitale enheter (35 cm), noe som bidrar til å unngå ytterligere belastning på øynene.

  • Skarpt syn uten belastning på øynene 

  93 % av testpersonene har et svært godt skarpsyn slik som med kontaktlinsene deres.1)

  3//

  ZEISS DuraVision BlueProtect

  Dette belegget – påført for- og baksiden av brilleglassene – bidrar til å redusere opplevd digital blending og å forebygge ytterligere belastning på øynene forårsaket av det blå lyset som sendes ut av digitale skjermer og kunstig lys.

  • Reduserer opplevd digital blending og belastning på øynene. 

  91 % av testpersonene opplever mindre blending av lys sendt ut av digitale enheter.1)

Dine persontilpassede ZEISS brilleglass.
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Klart syn hele dagen, hver dag

Brillerens fra ZEISS

Det er alltid plagsomt å ha tilsmussede brilleglass. Rengjøringen av brilleglassene bør være mest mulig skånsom, enkel og effektiv. Derfor tilbyr ZEISS dette brede spekteret av rengjøringsløsninger for briller.

Enkel avtørking eller grundig rensing? ZEISS har brillerensen du trenger

Personlig råd: finn en ZEISS-optiker nær deg

Spør optikeren din om ZEISS EnergizeMe er løsningen for deg.

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med vennene dine

1) ZEISS EnergizeMe brilleglass har blitt vellykket testet på 130 kontaktlinsebrukere og hos 14 optikere i 2016, Spania.

2) Srinivasan S and Subbaraman LN; The Science of Contact Lens Discomfort;Review of Optomotry, Aug 15 2015 Nichols JJ, Willcox MDP, Bron AJ, et al. The TFOS International Workshop on Contact Lens Discomfort: Executive Summary.Invest Ophthalmol Vis Sci. 2013;54:TFOS7–TFOS13. DOI:10.1167/iovs.13-13212

3) Patel, S., et al. „Effect of visual display unit use on blink rate and tear stability.“Optometry & Vision Science 68.11 (1991): 888-892. Vision Council 2016 sin rapport om digital belastning på øynene: Overeksponerte øyne: Digital Device DilemmaThe Vision Council 2015 sin rapport om digital belastning på øynene: Erfaringen tilsier 20/20/20: Beskytt øynene dine mot digitale enheter

4) Global ZEISS undersøkelse med 2 400 kontaktlinsebrukere og 40 optikere i USA, Tyskland, Kina og Italia, 2015.