Forstørrende hjelpemidler fra ZEISS.

Se ting som før var skjult.

Hvis du ønsker å nyte godt av et best mulig syn, er det ikke alltid nok med et par briller. Forstørrende hjelpemidler gir en ekstra støtte: Fra forstørrelsesglass for dagliglivet helt til spesielle løsninger for de som lider av alvorlig synssvekkelse, eller dårlig syn, som det også kalles, og for profesjonelle anvendelser.

Forstørrende hjelpemidler fra ZEISS.

Nyt optimalt syn med skreddersydde løsninger for dagliglivet, hobby eller jobb.

Forstørrende hjelpemidler fra ZEISS hjelper deg til å oppnå best mulig syn. De er nøyaktig tilpasset dine øyne, egner seg for din spesielle anvendelse og er behagelige og enkle å bruke. De har også en utmerket bildekvalitet samtidig som de gir et størst mulig synsfelt. I tillegg til produkter for hverdagsanvendelser, inkluderer vår omfattende kolleksjon også forstørrende hjelpemidler som tilfredsstiller spesialkravene til pasienter med dårlig syn, samt løsninger for profesjonelle brukere slik som leger og teknikere.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Forstørrelsesglass: Den tradisjonelle løsningen blant forstørrende hjelpemidler.

Forstørrelsesglass: Den tradisjonelle løsningen blant forstørrende hjelpemidler.

Optimal visuell ytelse til ethvert formål.

ZEISS forstørrende hjelpemidler finnes i forskjellige versjoner: som håndholdte forstørrelsesglass, hodeluper eller lommelupe som er praktiske når du er ute og reiser, eller for spesielle anvendelser. Det er den samme regelen for brilleglass som for forstørrelsesglass: De må tilpasses hver enkelt bruker og svare til den tiltenkte anvendelsen og sørge for best mulig resultat. Spør optikeren om råd.

For personer med alvorlig synssvekkelse.

Individuelt optimaliserte synsanordninger for større fleksibilitet og livskvalitet.

Optimal støtte i forskjellige situasjoner, samtidig som de svarer perfekt til dine spesielle behov og visuelle krav: Den omfattende kolleksjonen med forstørrende hjelpemidler fra ZEISS for pasienter med dårlig syn, tilbyr mange individualiserte alternativer og løsninger, f.eks. bifokale forstørrelsesglass, teleskopiske briller, monokulære håndholdte teleskoper eller filterbrilleglass for mennesker som er spesielt følsomme overfor spredt lys eller skinn på grunn av en retinasykdom. Din optiker drøfter gjerne de forskjellige mulighetene med deg.

For personer med alvorlig synssvekkelse.
Nyt godt av ypperlig synsklarhet, selv for de minste detaljer.

Nyt godt av ypperlig synsklarhet, selv for de minste detaljer.

Forstørrende hjelpemidler for fagpersoner.

For de aktivitetene hvor nøyaktig syn spiller en avgjørende rolle: Vårt brede utvalg av ZEISS telelupe-briller og hodeluper tilbyr en egnet løsning for nesten ethvert faglig anvendelsesområde. Disse spesielle forstørrende hjelpemidlene finnes med eller uten lys, og er tilpasset din spesielle synsprofil og arbeidsplass. Foruten et behagelig, bredt synsfelt, er brukeren i stand til å se selv de minste detaljene.

5 råd om forstørrende hjelpemidler

Hvis du har begynt å få problemer med synet, ta kontakt med optiker umiddelbart.

1. Hvis du har begynt å få problemer med synet, ta kontakt med optiker umiddelbart. Dess tidligere synsproblemer eller øyesykdommer diagnostiseres, dess bedre vil legen din kunne hjelpe deg. Typiske symptomer inkluderer vanskeligheter med å lese liten skrift, redusert synsskarphet, følsomhet for blending, uskarpt syn eller mer generelt, alvorlig begrenset syn.

Den rette synsanordning for deg avhenger av hvor alvorlig synssvekkelsen er.

2. Den rette synsanordning for deg avhenger av hvor alvorlig synssvekkelsen er. Disse kan foreskrives av øyenlegen eller tilpasses av optiker. Uansett hvilke behov du har, er den viktigste tingen at synshjelpemiddelet er personlig tilpasset hver enkelt bruker. Dette er den eneste måten å oppnå optimalt synsresultat og god bildekvalitet på med maksimalt synsfelt.

 Øynene våre er vanligvis vant til alltid å fokusere på samme punkt på avstand.

3. Øynene våre er vanligvis vant til alltid å fokusere på samme punkt på avstand. Resultat: Det er akkurat som om du kontinuerlig strammet en spesiell muskel i en lengre periode. Hvis du følger '20-20-20-regelen', kan dette hjelpe deg til å gi øynene dine en pause: Se på en gjenstand 20 meter unna i 20 sekunder hvert 20. minutt for å la øynene dine slappe av.

Husk at alvorlige synssvekkelser kan ha svært forskjellige symptomer, og det er ikke alltid enkelt å kjenne dem igjen umiddelbart eller å måle dem på korrekt vis.

4. Husk at alvorlige synssvekkelser kan ha svært forskjellige symptomer, og det er ikke alltid enkelt å kjenne dem igjen umiddelbart eller å måle dem på korrekt vis.

Sørg for å ta godt vare på ditt forstørrende hjelpemiddel.

5. Sørg for å ta godt vare på ditt forstørrende hjelpemiddel. Bruk bare egnede rengjøringsmidler, heller enn ermet eller et stoff, til å rengjøre det forstørrende hjelpemiddelet. Og ikke glem at en korrekt pleie øker levetiden og ytelsen til ditt forstørrende hjelpemiddel, og sørger for bedre syn.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg