ZEISS rengjøringsmidler for brilleglass.

Nyt klart syn ved å sørge for at brilleglassene dine varer i lang tid framover.

Få klart syn på sekunder. ZEISS rengjøringsmidler for brilleglass fjerner skånsomt smuss, støv eller fett fra brilleglassene dine og hindrer sjenerende tildugging. Slik forblir brilleglassene dine renere over lengre tid og overflatebehandlingen beskyttes, og dette garanterer et feilfritt syn og øker brilleglassenes levetid.

Klart syn 100 % av tiden:
ZEISS rengjøringsmidler for brilleglass.

Skånsomt, enkelt, effektivt.

Moderne overflatebehandlinger av brilleglass gjør det allerede enklere å stelle brilleglassene ved at de er smussavstøtende, men ingen brillebruker kan unngå å rengjøre brilleglassene fra tid til annen. Våre mange forskjellige rengjøringsmidler for brilleglass er behagelige å bruke og skånsomme på brilleglassene dine. ZEISS våtservietter til rengjøring av brilleglass passer utmerket godt til å tørke raskt av brilleglassene dine nå og da, og med vår ZEISS rengjøringsspray for brilleglass og en ZEISS mikrofiberklut, kan du rengjøre brilleglassene dine effektivt uten å etterlate noe smuss.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

En beskyttende og effektiv løsning. Selv når du har det travelt.

Det kan virke praktisk å bruke et erme, slips eller stoff, men disse egner seg egentlig ikke til rengjøring av brilleglass. ZEISS våtservietter til rengjøring av brilleglass er skånsomme for brilleglassene dine, de gir stripefrie resultater og er like raske å bruke som ermet. De har en enestående finmasket struktur fuktet med en unik blanding av rengjøringsmidler, som sørger for at brilleglassene dine ikke utsettes for noen aggressive stoffer som finnes i mange brillerensprodukter. Bra for deg – og for brilleglassene dine.

Skånsom pleie med antistatisk virkning. For en omhyggelig rengjøring hver dag.

Det perfekte teamet for skånsom rengjøring av brilleglassene dine: vår ZEISS mikrofiberklut sammen med ZEISS rengjøringsspray for brilleglass. Det er like effektivt som en grundig rengjøring under rennende vann, med et rengjøringsmiddel med nøytral pH-verdi.

Riper og smuss har ingen sjanse. Mer robuste enn noensinne.

Høytytende brilleglassbelegg gjør brilleglassene dine ekstremt motstandsdyktige mot riper og statiske støvpartikler. Fordel: Brilleglassene dine holder seg rene lengre, og dermed blir de lettere å rengjøre. Du får bedre syn og ser finere ut, dels takket være det siste antirefleksbelegget.

5 råd for å rengjøre brilleglassene dine


Ikke ta et stoff, slips eller erme for å rengjøre brilleglassene dine, da gjør du dem en bjørnetjeneste.

1. Ikke ta et stoff, slips eller erme for å rengjøre brilleglassene dine, da gjør du dem en bjørnetjeneste. Ikke glem at en korrekt pleie av brilleglassene øker deres levetid og sørger for bedre syn. Selv når du er ute og reiser, bør du sørge for å bruke rengjøringsprodukter fra pålitelige eksperter innen optikkindustrien.

Ikke vask mikrofiberkluter i vann på over 40 °C og ikke tilsett mykemiddel, ellers kommer kluten til å lage streker neste gang du tørker av brilleglassene med den.

2. Ikke vask mikrofiberkluter i vann på over 40 °C og ikke tilsett mykemiddel, ellers kommer kluten til å lage streker neste gang du tørker av brilleglassene med den.

Riper kan ikke tørkes vekk, uansett om brilleglassene er laget av plast eller glass.

3. Riper kan ikke tørkes vekk, uansett om brilleglassene er laget av plast eller glass. I dette tilfellet er det tilrådelig å beskytte brilleglassene, fordi hvis de får riper, må de erstattes umiddelbart. Selv om feilen bare ser ubetydelig ut, kommer det lys gjennom den bitte lille ripen, og dette irriterer øyet. Derfor er det viktig å rengjøre brilleglassene dine med en spesiell mikrofiberklut.

Brilleglassene dine trenger et hus!

4. Brilleglassene dine trenger et hus! Oppbevar dem i et hardt brilleetui når du ikke bruker dem. Hvis du ikke har med deg brilleetuiet, må du sørge for å legge dem på et sikkert sted med brilleglassene vendt opp.

Brilleglass liker ikke veldig høye eller veldig lave temperaturer.

5. Brilleglass liker ikke veldig høye eller veldig lave temperaturer. Varmen som genereres i en bil en sommerdag, for eksempel, er altså noe som må unngås. Det samme gjelder for badstuen eller oppvarmingen av hjemmet. Ikke utsett brilleglassene dine for veldig høye temperaturer mer enn nødvendig.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg