ZEISS Office Lens Portfolio

Rengjøringsmidler for brilleglass

Skånsomt, enkelt, effektivt

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Takket være CleanCoat legger moderne brilleglassbelegg som for eksempel DuraVision® Platinum og Silver grunnlaget for enkel rengjøring og bidrar til å beskytte brilleglasset. Det er imidlertid ingen vei utenom regelmessig rengjøring, som bør være så skånsom, enkel og effektiv som mulig. Derfor leverer ZEISS en hel serie rensemidler til brilleglass som er skånsomme mot brilleglassbelegget og enkle å bruke: ZEISS engangskluter til brilleglass for rask rengjøring når du er på farten, ZEISS brilleglasspray for grundig, våt rengjøring og ZEISS mikrofiberklut for grundig, våt rengjøring med spray eller tørr rengjøring.

 • Fordeler for deg

  Fordeler for deg

  Fordeler for brillebrukere

  Rengjør brilleglassene når som helst og hvor som helst

  • Optimal beskyttelse og pleie ikke bare for høykvalitets brilleglass.
  • Hindre mikroskopiske riper som er usynlige i utgangspunktet, men som gradvis svekker synet.
  • Skånsom rengjøring som ikke skader brilleglassbelegget.
  • Produktløsninger for rask rengjøring når du er på farten, i tillegg til grundig rengjøring.
  • Enkle i bruk.
  • Ikke bare for briller: ZEISS engangskluter til brilleglass kan også brukes til å rengjøre alle typer følsomme optiske overflater (f.eks. LCD-skjermer, smarttelefoner, brett-PC-er, laptoper, mobiltelefoner, osv.) enkelt og uten striper.
 • Rengjøring av brilleglass for alle

  Valget er ditt.

  En oversikt over rengjøringsmidler fra ZEISS

  ZEISS engangskluter til brilleglass

  For rask rengjøring: ZEISS engangskluter til brilleglass

  Hjemme, på kontoret eller på reise: klart syn når som helst, hvor som helst. Den fuktige, mikrofine kluten til rengjøring av brilleglass er lett tilgjengelig og svært effektiv. Optimal rengjøring uten riper – dokumentert! Klutene har en usedvanlig fin struktur slik at de rengjør alle brilleglass usedvanlig skånsomt, selv med høykvalitetsbelegg som for eksempel DuraVision® Platinum. Pakket enkeltvis og skånsom: De er fuktet med en unik kombinasjon. Disse ufarlige midlene inneholder ingen aggressive rengjøringsmidler eller kunstige dufter.

  De er også svært velegnet til å rengjøre LCD-skjermer, smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner osv.

   

  ZEISS rengjøringsspray for brilleglass (240 ml)

  Grundig og skånsom: ZEISS rengjøringsspray for brilleglass (240 ml)

  ZEISS rengjøringsspray for brilleglass sørger for grundig og skånsom rengjøring av brilleglass. Bare spray rengjøringsmiddelet på mikrofiberkluten fra ZEISS og vask begge sider av brilleglassene for å rengjøre dem. Sprayen inneholder ingen aggressive rengjøringsmidler som kan skade brilleglasset, belegget eller den optiske flaten. Den kan også brukes til å rengjøre andre optiske flater.

  ZEISS mikrofiberklut for brilleglass

  Dokumentert fremragende kvalitet: ZEISS mikrofiberklut for brilleglass

  Vi har også tradisjonelle rengjøringsprodukter fra ZEISS for brilleglass: ZEISS mikrofiberklut for daglig rengjøring av brilleglass – effektiv og skånsom, tørr eller fuktet med lunkent vann eller ZEISS rengjøringsspray for brilleglass. Optimal rengjøring for lang levetid.

 • Download

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Brilleglassbelegg: robust, enkelt å rengjøre og med overlegent antirefleksbelegg

ZEISS DuraVision® Platinum og Silver

Brilleglassbelegg forvandler brilleglass i plast til hverdagens mesterverk. De gjør plastbrilleglass hardere og dermed mer motstandsdyktige mot smuss og lettere å rengjøre.

Oppdag hva premium brilleglassbelegg fra ZEISS kan gjøre for deg

Hvis du jobber foran datamaskinen hele dagen, er det på tide å finne en ny løsning for øynene dine.

DuraVision® BlueProtect

Vi utsettes for mer blått lys enn noensinne takket være moderne lyskilder som LED-belysning og stråling fra skjermer. Noen synes at det blå lyset fra belysning og skjermer gir ubehag og får dem til å føle seg slitne.

Hvordan DuraVision BlueProtect fungerer

Et moteriktig valg

ZEISS solbrilleglass

Gi utløp for din lidenskap for farger og fargetoner: enkle, graderte eller individuelt tilpassede – ZEISS får det til å skje.

Lær mer om ZEISS solbrilleglass

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

ZEISS engangskluter selges også hos våre optikere og utvalgte forhandlere. Rengjøringssprayen for brilleglass og den tilhørende mikrofiberkluten fra ZEISS selges kun hos optikere. Finn en ZEISS-optiker i ditt område.

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med vennene dine