Rengjøringsmidler for brilleglass

Skånsomt, enkelt, effektivt

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Takket være CleanCoat legger moderne brilleglassbelegg som for eksempel DuraVision® Platinum og Silver grunnlaget for enkel rengjøring og bidrar til å beskytte brilleglasset. Det er imidlertid ingen vei utenom regelmessig rengjøring, som bør være så skånsom, enkel og effektiv som mulig. Derfor leverer ZEISS en hel serie rensemidler til brilleglass som er skånsomme mot brilleglassbelegget og enkle å bruke: ZEISS engangskluter til brilleglass for rask rengjøring når du er på farten, ZEISS brilleglasspray for grundig, våt rengjøring og ZEISS mikrofiberklut for grundig, våt rengjøring med spray eller tørr rengjøring.

Fordeler for deg

Rengjør brilleglassene når som helst og hvor som helst

  • Optimal beskyttelse og pleie ikke bare for høykvalitets brilleglass.
  • Hindre mikroskopiske riper som er usynlige i utgangspunktet, men som gradvis svekker synet.
  • Skånsom rengjøring som ikke skader brilleglassbelegget.
  • Produktløsninger for rask rengjøring når du er på farten, i tillegg til grundig rengjøring.
  • Enkle i bruk.
  • Ikke bare for briller: ZEISS engangskluter til brilleglass kan også brukes til å rengjøre alle typer følsomme optiske overflater (f.eks. LCD-skjermer, smarttelefoner, brett-PC-er, laptoper, mobiltelefoner, osv.) enkelt og uten striper.

Valget er ditt.

En oversikt over rengjøringsmidler fra ZEISS

For rask rengjøring: ZEISS engangskluter til brilleglass

For rask rengjøring:

ZEISS engangskluter til brilleglass

Hjemme, på kontoret eller på reise: klart syn når som helst, hvor som helst. Den fuktige, mikrofine kluten til rengjøring av brilleglass er lett tilgjengelig og svært effektiv. Optimal rengjøring uten riper – dokumentert! Klutene har en usedvanlig fin struktur slik at de rengjør alle brilleglass usedvanlig skånsomt, selv med høykvalitetsbelegg som for eksempel DuraVision® Platinum. Pakket enkeltvis og skånsom: De er fuktet med en unik kombinasjon. Disse ufarlige midlene inneholder ingen aggressive rengjøringsmidler eller kunstige dufter.

De er også svært velegnet til å rengjøre LCD-skjermer, smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner osv.

Grundig og skånsom: ZEISS rengjøringsspray for brilleglass (240 ml)

Grundig og skånsom:

ZEISS rengjøringsspray for brilleglass (240 ml)

ZEISS rengjøringsspray for brilleglass sørger for grundig og skånsom rengjøring av brilleglass. Bare spray rengjøringsmiddelet på mikrofiberkluten fra ZEISS og vask begge sider av brilleglassene for å rengjøre dem. Sprayen inneholder ingen aggressive rengjøringsmidler som kan skade brilleglasset, belegget eller den optiske flaten. Den kan også brukes til å rengjøre andre optiske flater.
Dokumentert fremragende kvalitet: ZEISS mikrofiberklut for brilleglass

Dokumentert fremragende kvalitet:

ZEISS mikrofiberklut for brilleglass

Vi har også tradisjonelle rengjøringsprodukter fra ZEISS for brilleglass: ZEISS mikrofiberklut for daglig rengjøring av brilleglass – effektiv og skånsom, tørr eller fuktet med lunkent vann eller ZEISS rengjøringsspray for brilleglass. Optimal rengjøring for lang levetid.

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg