Solbrilleglass for sport.
Beskytt øynene dine samtidig som du drar nytte av klart syn helt ut til brilleglasskanten.

 • Hvordan virker sportsbriller?

  Hvordan virker sportsbriller?

  Hvis du vil dra nytte av uhindret syn når du utøver idrett, da trenger du briller som tilfredsstiller mange forskjellige krav. ZEISS solbrilleglass for sport er lette og holdbare, med en fargetoneintensitet på over 80 %, og de har et ekstra belegg som beskytter mot smuss og riper, samtidig som de er personlig tilpasset dine øyne. Takket være Cosmetic Edge®-teknologien, gir disse tynne brilleglassene deg klart syn helt ut til brilleglassets kant, selv om du bruker svært brede brilleglass med høy styrke. Dette garanterer feilfritt syn hele veien rundt og beskytter øynene dine mot smuss, sollys eller små støvpartikler i luften. Det spiller ingen rolle om du sykler, løper, driver vannsport, spiller tennis, fotball eller golf.

  Dessuten: ZEISS sportbriller finnes også med enstyrke-eller progressive brilleglass.

 • Hvordan fungerer Cosmetic Edge®-teknologien?

  Hvordan fungerer Cosmetic Edge®-teknologien?

  Loading the player...

  Rund. Rektangulær. Sporty. Stilig. Fremstilling av brede brilleglass er en helt spesiell utfordring. De skal være så tynne som mulig, selv i kantområdene, samtidig som de korrigerer brukerens synsfeil optimalt. Med Cosmetic Edge® Technology by ZEISS, er vi i stand til å fremstille flate brilleglass med optimal synskorreksjon, selv om vi har en svært bred brilleglassdiameter og svært brede innfatninger. Dette gjelder ikke bare for sportsbrillefans, men også for de som liker trendy solbriller eller bruker briller med styrke og som ønsker en wrap around-look!

 • Ekstra valgmuligheter

  Ekstra mulighet for mer komfort, stil og sikkerhet

  For optimalt syn: enstyrke-brilleglass fra ZEISS.

  Mer informasjon

  Gjør om dine progressive brilleglass til solbriller med blendings- og UV-beskyttelse. Individualiserte løsninger, selv for førstegangsbrukere. Skreddersydde enstyrke-brilleglass fra ZEISS.

  Mer informasjon

  Velg det brilleglassbelegget som er best for deg:

  DuraVision® Platinum – det hardeste brilleglassbelegget som noen sinne er blitt produsert av ZEISS. Det gir maksimal ripemotstand, optimal støvbeskyttelse og et svært effektivt antirefleksbelegg.

  Mer informasjon

 • Finn optiker

  Finn en ZEISS-optiker nær deg

  Finn en optiker nær deg. Der vil du få informasjon og skreddersydde solbriller tilpasset din favorittsport.

  Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med dine venner