ZEISS brilleglass med antivirusbelegg

Drep 99,9 % av virus og bakterier.1

Den globale COVID-19-pandemien har hatt drastisk innvirkning på vår bevissthet rundt virus og konsekvensene av det. Vi er mer enn noen gang fokusert på tilstedeværelsen av bakterier og hvordan de sprer seg.

Med denne økte bevisstheten har du kanskje hørt begrepet "high touch". Ting som vi tar på regelmessig kan ha innvirkning på vår generelle hygiene. Briller er ting med høy grad av berøreing og kan potensielt ha virus og bakterier på overflaten. Som svar på dette problemet har ZEISS designet et antimikrobisk belegg kalt ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV som dreper 99,9 % av virus og bakterier1.

1  ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV-belegg dreper 99,9 % av virus og bakerier på brilleglassets overflate. Kilde: Testet etter ISO 21702:2019(E) for innkapslet virus og testet etter ISO 22196:2011(E) for Gram-negative og Gram-positive bakterier. Effekt dokumentert etter 24 timer som definert etter ISO-standarder.

ZEISS brilleglass med antivirusbelegg gir:


ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum is a premium anti-reflective lens coating

Bedre brilleglasshygiene

DuraVision® AntiVirus Platinum er et antiviralt og antibakterielt belegg som aktivt bekjemper og dreper 99,9 % av potensielt skadelige virus og bakterier på overflaten av brilleglasset1 og hjelper med å forbedre brilleglasshygienen.ZEISS AntiVirus Lenses provide full UV protection up to 400 nm.

Mer beskyttelse

ZEISS brilleglass med antiviralt og antibakterielt belegg gir også full UV-beskyttelse opp til 400 nm, til og med i klare brilleglass.Ser bra ut. Solide. Lette å rengjøre.

For de som ønsker smussavvisende brilleglass gir disse brilleglassene alle fordelene med vårt aller beste brilleglassbelegg – ZEISS DuraVision Platinum. Belegget er designet for å gi lav reflektering og den mindre synlige blå, gjenværende refleksen som ZEISS er berømt for. Disse brilleglassene er også optimalisert for høy motstand mot riper og er lette å rengjøre.


Hva er teknologien bak ZEISS AntiVirus-belegg?

Vi har utviklet teknologi som overfører antimikrobisk sølv til et ikke-reflekterende belegg som kan påføres overflaten på brilleglass. Dette "laget av trygghet" er nøye konstruert for å levere et produkt som er trygt å bruke og som effektivt dreper og deaktiverer virus og bakterier1:

Bruk av sølv som antimikrobiell agent

De helende egenskapene til sølv har vært kjent i århundre og er godt etablert i vitenskap og medisin. ZEISS utviklet teknologi for å inkorporere denne velkjente tilnærmingen som en annen egenskap med premium antireflektivt belegg, slik at virus og bakterier som lander på overflaten av brilleglasset blir drept og inaktivisert.

Vakuumavleiring og materialvitenskap

Hodepine, sløret syn, tørre eller brennende øyne er alle vanlige symptomer på digital belastning på øynene som kan være forårsaket av lengre tids bruk av digitale enheter. Nettbrett, smarttelefoner og datamaskiner utstråler en uforholdsmessig stor mengde blått lys som kan føre til intraokulære effekter som spredning og langsgående kromatisk aberrasjon.

Produktet er testet og dokumentert i samsvar med etablerte ISO-standarder for antiviral eller antibakteriell testing ved eksterne laboratorier og institusjoner lokalisert i Kina, Tyskland og Canada.

Visste du at....?

Bakterier og virus finnes på ting som berøres ofte, inkludert briller. Brilleglass kan lett bli besmittet gjennom direkte kontakt og dråpespredning.

Flere dager eller mer

er hvor lenge noen virus kan forbli levedyktige på et brilleglass.2

72 timer

er hvor lenge viruset som forårsaker COVID-19 kan forbli levedyktig og infiserende på plastikk.3

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg