Flytter grensen for hva som er mulig - et nærbilde av ett blått øye i mørket.

Flytter grensen for hva som er mulig

ZEISS i Norge

Se bedre

Fra nøyaktige synskontroller og helt fram til brilleglass - ZEISS tilbyr en unik kombinasjon av oftalmisk og optisk ekspertise.

Diagnostisere og behandle

ZEISS skaper medisinske fremskritt og forbedrer pasientenes livskvalitet med produkter og løsninger for oftamologi og mikrokirurgi.

Muliggjøring for chip-produsenter

ZEISS har vært en inkubator for morgendagens teknologi med utstyr for produksjon av halvledere i mer enn 50 år, og er en leder innen den globale digitaliseringen.

Produktene tilbys i øyeblikket ikke i ditt land. Er du interessert i noen av produktene våre, ber vi deg om å kontakte oss.

Mål og inspiser

Måleteknologien fra ZEISS sikre perfekte resultater i sektorer der presisjon, kvalitet og effektivitet er kritiske suksessfaktorer.  

Forskning på mikro- og nanostrukturer

Med de optiske, elektron-/ion- og røntgenbaserte mikroskopene fra ZEISS kan du visualisere de minste strukturene og de raskeste prosessene.

Fotografi og film

Fotograferings fans setter sin lit til objektivene fra ZEISS for å fange de uforglemmelige øyeblikkene. Objektiver fra ZEISS var med på månelandingen. 

Fotografi og film

Mange av de største filmene er filmet med objektiver fra ZEISS. De er skreddersydde for et bredt spekter av behov, og overbeviser med sin utmerkede kvalitet. 

Se og opplev

Siktene fra ZEISS, og varmekameraene de tilbyr hjelper jegere med å treffe blink i alle situasjoner, slik at de kan oppfylle forpliktelsene sine. 

Skap virtuelle verdener

Simuleringer med ZEISS VELVET SIM-projektorer skaper et realistisk inntrykk av en virtuell virkelighet. Produktene tilbys i øyeblikket ikke i ditt land. Er du interessert i noen av produktene våre, ber vi deg om å kontakte oss.

Skap virtuelle verdener

ZEISS er en leverandør av komplette systemer til moderne planetarier. Produktene tilbys i øyeblikket ikke i ditt land. Er du interessert i noen av produktene våre, ber vi deg om å kontakte oss.

Utvikle og produsere

Spektroskopi OEM-løsninger

Utvikle og produsere

Spektrometerløsningene fra ZEISS, og komponentene i disse er skreddersydde for å sikre verdi til prosesskontrollen gjennom effektivitet, kvalitet og stabilitet. Produktene tilbys i øyeblikket ikke i ditt land. Er du interessert i noen av produktene våre, ber vi deg om å kontakte oss.

Utvikle og produsere

Ekspertisen til ZEISS gjør de til en pålitelig partner ved utvikling, konstruksjon og produksjon av presise komponenter, optiske moduler og systemer. Produktene tilbys i øyeblikket ikke i ditt land. Er du interessert i noen av produktene våre, ber vi deg om å kontakte oss.

Utvikling av programvareløsninger

Med en omfattende ekspertise innen avansert teknologi og smidige arbeidsmetoder, utvikler ZEISS skreddersydde digitale og programbaserte løsninger som skaper markeder. Produktene tilbys i øyeblikket ikke i ditt land. Er du interessert i noen av produktene våre, ber vi deg om å kontakte oss.

ZEISS Nordics

ZEISS i Norge

ZEISS Nordics omfatter konsernets aktiviteter i Norge, Sverige, Danmark og Finland. ZEISS Nordics har 195 ansatte og har hovedsete i Stockholm.

Med kontorene i Norden råder ZEISS på tvers av de nordiske landene over eksperter og produktspesialister, som med sin kunnskap og kompetanse både kan bistå med og avklare kundenes behov ved kjøp av nye instrumenter/produkter og yte service på nordiske språk.

Det norske selskapet Carl Zeiss AS er en del av ZEISS Nordics med 18 ansatte innenfor service, rådgiving og salg. Carl Zeiss AS har kontor i Oslo.

Ta kontakt med oss