Databriller – optimalt, avslappet syn er ikke bare for jobb foran en datamaskin

Lær mer om arbeidsbriller.

Mange som tilbringer mesteparten av arbeidsdagen foran en datamaskin, klager over nakke-, rygg- eller skuldersmerter. De må ofte vie deres fulle oppmerksomhet mot skjermen i mange timer i strekk. Etter endt arbeidsdag, noen ganger til og med i løpet av arbeidsdagen, merker de resultatet: stive muskler i nakke, rygg og skuldre. Én av grunnene er kanskje at de bruker feil briller. Løsningen kan være databriller spesielt tilpasset behovene ved arbeid foran datamaskinen.

Lese- eller progressive briller er ikke den ideelle løsningen: Databriller kan gi bedre synskomfort ved arbeid foran datamaskinen, men også for andre arbeidsstasjoner og for fritidsaktiviteter som krever svært høy konsentrasjon.

Briller til piloter - perfekt syn også over skyene

Enten man er profesjonell eller amatør, så trenger piloter briller som gjør det mulig å se klart også i ekstreme lys- og værforhold

16. okt. 2017

Tags: Arbeidsplassglass

Briller for ledere – brilleglass i topp kvalitet og gode innfatninger

Seriøsitet, eleganse og maksimal funksjonalitet – briller for mennesker i lederposisjoner har mange krav de skal innfri.

16. okt. 2017

Tags: Arbeidsplassglass

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!
Alt innenfor synsavstand ved computeren Hvorfor tilpassede lesebriller/multifokale briller kan gjøre arbeidet lettere

16. okt. 2017

Tags: Arbeidsplassglass

Om du er tannlege eller skjønnhetsekspert – dra nytte av perfekt skarpt syn med profesjonelle briller Enkelte aktiviteter krever enestående brilleglass som leverer mer. Avansert teknologi fra ZEISS hjelper deg til å se perfekt, selv på mikroskopisk nivå.
ZEISS arbeidsglass – Den perfekte løsningen for godt syn på jobb. BEDRE SYN intervjuer Dr. Arne Ohlendorf og Monique Welscher om bakgrunnen for utviklingen av de nye ZEISS arbeidsplassglassene.

16. okt. 2017

Tags: Arbeidsplassglass

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg