Alt om overflatebehandlinger av brilleglass

Hva er fordelene med overflatebehandlinger på brilleglass?

Overflatebehandlinger av brilleglass: Selv om de er omtrent usynlige, gjør de brillene til et effektivt verktøy. Enten det er en hard overflatebehandling som beskytter mot riper, eller et premium anti-refleksbelegg som reduserer irriterende refleksjoner, kan overflatebehandlinger gjøre mye for å forbedre synskomforten, gjøre det lettere å rengjøre brillene og til og med sørge for at de varer lengre. Plastbrilleglass med beskyttelsesbelegg kan gjøre briller mye mer bestandige mot skade. Visste du at det finnes moderne brilleglassbelegg med filter mot blått UV-lys og som dermed kan bidra til å beskytte øynene dine i alle situasjoner, f.eks når du jobber i timesvis foran en dataskjerm? Utvalget er stort, og derfor har vi laget en rask veiledning for å hjelpe deg å velge blant antirefleks, harde belegg, Clean Coat og andre typer overflatebehandlinger.

Blått lys: fordeler og ulemper

Hvor mye blått lys trenger vi? Og hvordan og når bør vi beskytte oss for det?

Forstå syn 16. okt. 2017

Tags: Overflatebehandlinger

Ti tips for valg av riktig overflatebehandling

BEDRE SYN med ny overflatebehandling – for lengre levetid og mer komfort

Forstå syn 16. okt. 2017

Tags: Overflatebehandlinger

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!
Belegget på brilleglassene bør ideelt sett kunne gjøre alt mulig BEDRE SYN intervjuer produktsjef for DuraVision® Platinum, tidenes mest robuste ZEISS-belegg til brilleglass.

16. okt. 2017

Tags: Overflatebehandlinger

Behandlinger på brilleglass Overflatebehandlinger på brilleglass fungerer som en beskyttelse mot riper samtidig som den visuelle komforten i glasset økes

Forstå syn 16. okt. 2017

Tags: Overflatebehandlinger

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg