Hos optikeren: Hva optikeren velger, handler om tillit!

Optikerens ekspertise er avgjørende når du kjøper briller.

Dessverre blir briller fremdeles ofte ansett som et nødvendig onde: Vi oppdager at vi ikke ser like godt som før, går til en synstest og får optikeren til å tilpasse briller til oss. Dette krever tid og penger. Og iblant er vi ikke helt fornøyd med resultatet når vi får de nye brillene.

Øynene er vårt viktigste sensoriske organ. Dårlig syn gir dårligere livskvalitet og kan også medføre fare, for eksempel i trafikken eller på jobb. Beklagelig nok blir behovet for godt syn ofte undervurdert.

Briller er unike for hver enkelt person. Før produksjon er det umulig å vite hvor godt brukeren faktisk kommer til å se, eller hvor komfortable han eller hun kommer til å synes at brillene er i hverdagen. Når optikeren din gir demonstrasjoner og setter de riktige brilleglassene inn i prøveinnfatningen, får du et inntrykk av synskvaliteten du kommer til å få med de endelige brillene dine, men det er umulig å prøve det ferdige produktet på forhånd!

Det er avgjørende at optikeren anbefaler best mulig produkt til akkurat ditt synsproblem, dine vaner og selvsagt ditt budsjett. Jobben til en optiker kan med andre ord sammenlignes med legeyrket – det handler om tillit. Her på BEDRE SYN vil vi hos ZEISS gi deg noen tips om hvilke forberedelser du bør gjøre før du går til optikeren, og hvordan du kan sikre at du får de riktige rådene. Vårt mål er å sikre at du får det samme naturlige synet med de nye brillene dine som du hadde før du trengte briller.

Sjekkliste for kjøp av nye briller

Briller for nært eller langt, progressive briller,sportsbriller, lesebriller eller briller til arbeidet: hva trenger du å vite?

1. nov. 2017

Tags: Hos din optiker

Synsproblemer til tross for nye briller?

Du må venne deg til de nye brillene dine for å få mest mulig ut av dem.

16. okt. 2017

Tags:

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!
Start online-testen her! Gjennomfør Online-synstesten og test kvaliteten på synet ditt.
For sterke, for svake eller dårlig tilpasset: hva kan feil brilleglass gjøre med øynene dine? Flere plager kan skyldes trøtte øyner

Forstå syn 20. mai 2019

Tags: Hos din optiker

Alt du behøver å vite om dine nye ZEISS presisjonsbrilleglass Bedre syn med eksakt riktige briller for både arbeid og fritidsaktiviteter

Bedre syn med ZEISS 29. nov. 2017

Tags: Hos din optiker

Råd for å velge optiker eller øyelege

16. okt. 2017

Tags: Hos din optiker

Carl Zeiss Vision - regn med å få noe ekstra hver gang I mer en 160 år har Carl Zeiss' nyskapende drivkraft vært med på å forbedre optikkens verden

16. okt. 2017

Tags: Hos din optiker

Slik holder du øynene i form Det er viktig å beskytte og ta godt vare på vårt aller viktigste sanseorgan. Og det er mange ting å ta hensyn til.

16. okt. 2017

Tags: Forebygging Hos din optiker

Hemmeligheten bak det perfekte designet av brilleglass Mye erfaring, matematikk og spesifikk kunnskap om behovene til brillebrukeren er nødvendig for å komme opp med en skreddersydd løsning

Forstå syn 16. okt. 2017

Tags: Hos din optiker

Plast eller glass? Hvilket materiale passer best til dine brilleglass? Vær forberedt før du kjøper brillene dine og du vil få bedre syn.

Forstå syn 16. okt. 2017

Tags: Hos din optiker

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg