Disse brilleinnfatningene ligger foran resten av flokken

Hvilke innfatninger er trendy i år? Og hva passer de best til?

Det er ingen overraskelse at motespeiderne alltid ligger ett steg foran forbrukerne, og ikke bare når det gjelder klesplagg. Det vet eksakt hvilke innfatninger moteelskerne snart kommer til å ha på seg. Elegante damer og menn vil tross alt vise at de ligger foran når det kommer til de nyeste trender. Les mer for å finne ut hvilke innfatninger og brilleglass som kommer til å bli en vogue i år.

Den perfekte formen

En ting er sikkert: årets briller kommer til bli store. Boho-style solbriller med XL innfatning vil være topp mote i denne kategorien. "Fashonistas" som elsker hippie-looken kommer ikke til å unngå å få med seg disse innfatningene. Briller og solbriller med styrke, laget av kunstfiber vil være veien å gå. Men du vil også i stadig større grad finne filigran-modeller med veldig tynn innfatning og til og med briller uten innfatning. Store innfatninger passer best for solbriller fordi de store flatene gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Denne looken var stor i 1970-årene - sammen med de mindre, runde glassene. Brillene i John Lennon stil har blitt en klassisk look - både med hornkant og metall-innfatning.

Og mens vi er inne på emnet metall: det siste fra brilleverden er definitivt de gyldne, skinnene tynne metallinnfatningene. Trendsettere kan velge den formen som passer dem best - store, små, runde eller til og med tåreformede. Disse ultrafine innfatningene er mer enn bare stilige: de kompletterer også personens ansikt. Tynne innfatninger krever selvfølgelig de riktige brilleglassene, men brilleglassene må ikke være for skjøre. Takket være DuraVision® Platinum teknologien er det mulig å produsere ektremt harde ZEISS brilleglass. Disse har et antirefleksbelegg og er ekstremt robuste og motstandsdyktige mot skitt.

Men nå, la oss gå tilbake til fremtiden: de legendariske katteøye-brillene pryder igjen - eller fortsatt - ansiktene på unike fashonistas. Disse brillene av fin gammel årgang er tilgjengelige i diskret former og med prominente kurver. Disse kompletterer en glamorøs, moderne look perfekt.

Den perfekte formen

Et annet kult-objekt er panto-briller. Disse var et varemerke for den intellektuelle elite tilbake i 1920-årene. 30 år senere ble de alles førstevalg når det kom til briller. De har normalt runde glass, jevnet på toppen og er tradisjonelt i svart og brunt. I dag er de et utmerket tilbehør for en hver personlig stil- uansett om du er den sporty eller elegante typen.

Den perfekte formen

Og der er en annen perfekt formet detalj på brilleglass som opplever en renessanse: sal-broen. Det pleide kun å være menn som brukte modeller med en dobbel bro, men senere har kvinner gjort dette til sin egen stil. Nøkkelhull-broen gjør også sitt comeback: du kan få nesen din til å se lengre ut fordi disse brillene sitter litt høyere på nesen enn vanlig. Dobbelbro-brillene har den motsatte effekten fordi disse sitter lavt på nesen. Valget er ditt: fremhev nesen eller få den til å virke litt mindre.

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!

Favorittfarger

Favorittfarger

Takket være det store utvalget av trendy fargenyanser finnes det en farge for alle - fra iøyefallende til nøytral, fra ensfarget til mønster. Og de up-and-coming stjernene er innfatninger med både horisontale og vertikale fargegraderinger. Bare husk denne tommelfingerregelen: jo mer iøyenfallende innfatningen din er, jo mer nøytrale bør fargene på klærne og brilleglassene dine være.

Svart forblir en av de tradisjonelle, elegante fargene, men brunt er på vei opp i alle forskjellige nyanser. Bare velg: karamell, mokka eller havana - hver fargetone forbedrer solbriller med eller uten styrke. De passer best med en tradisjonell eller puristisk look. Og ikke glem: brilleglassene dine er enda en utmerket mulighet for å bli fargerik.

Favorittfarger

Speilbelegg

Speilbelegg

Speil- eller reflektive belegg kan gjøre spennende ting med brilleglassene dine. Det finnes ingen grenser: fra ubetydelig skimmer til fullstendig speilbelegg. Intensiteten i speilbelegget avhenger av hvilken fargenyanse som er basis for brilleglasset. Du fornemmer bare et ubetydelig skimmer med glass uten fargenyanse eller glass med lett farging.

ZEISS tilbyr nå belegg i spennende farger - fra rødt til grønt til blått og hele veien til sølv og gull. Disse brilleglassene vil bestemt gjøre at du blir lagt merke til! Brilleglass med speilbelegg passer best sammen med metallinnfatninger uansett form, men de er også kjempefine med panto-briller.

Speilbelegg

Siste skrik

Tilbake-til-naturen er også en annen iøyenfallende trend: tre, kork eller lær representerer bæredyktighet og en miljøvennlig livsstil. Kombinasjonen av rustfritt stål og kunstfiber er også ganske populær. Her er farge- og materialmiksen: sidene og broen laget av gull- eller sølvfarget metall går hånd i hånd med kunstfiberdeler i svart, brunt eller hudfarge. Disse trendy innfatningene passer en hver look og kompletterer alle ansiktsfarger, og gjør dem til et må-ha for mer enn bare én motesesong.

Images: ©stock.adobe.com

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

Livet har mye å by på – til bare å se det gjennom ett par briller Hvis du er som folk flest, har du sannsynligvis mer enn ett par sko i skapet - men har du et par ekstrabriller?

16.okt.2017

Tags: Hos din optiker

Liten stilguide med stort perspektiv: Briller og mote – et uslåelig team Med disse tipsene har du utseendet med deg ved alle anledninger.

16.okt.2017

Tags: Brillemote

Brillene speiler ens personlighet Valg av briller handler om mer enn rent formelle kriterier - det er også et spørsmål om type.

16.okt.2017

Tags: Brillemote

Oppbyggingen av en solbrille: Pilotbrillen FRANZ fra Mykita Alt du vil vite om solbriller - men ikke våger å spørre om.

16.okt.2017

Tags: Brillemote

Liknende produkter