Se etter "Z" som i ZEISS når du velger brilleglass

For meg virker alle brilleglass like - hvordan kan jeg være sikker på at jeg får glass fra ZEISS?

Det er ikke vanskelig for forbrukere å finne produsentnavnene eller logoene på innfatningen. Glassene, derimot, har ikke lett synlige logoer. Eller har de? Faktum er at alle ZEISS-glass har en "Z" på glasset for å vise at de er ekte ZEISS-produkter.

Den fingraverte ZEISS-logoen på merkeglassene dine garanterer at du vil oppleve optimal synskomfort. Toppkvaliteten oppnås takket være tre unike teknologier. Derfor føler vi at hvert eneste brilleglass fra ZEISS bør identifiseres med varemerket sitt, slik at både kunder og optikere kan skille dem fra andre glass.

Vi lasergraverer en ørliten Z i alle ZEISS-glassene før de forlater våre laboratorier. "Z" merket inngraveres i glassets overflate. Hele prosessen er berøringsfri og plasserer logoen på et helt bestemt sted. Laseren opererer med en bølgelengde som gjør at graveringen er delvis gjennomsiktig, slik at den ikke forstyrrer brukerens syn. Kvalitetsstempelet til Zeiss er bare synlig når man ser på glasset, ikke når man ser gjennom den.

Jeg kan ikke se ZEISS «Z»-en på linsene mine.

Hvordan vet jeg om jeg har ekte ZEISS-linser?

På bifokale, trifokale og progressive glass plasseres ZEISS inngraveringen slik at den lett kan identifiseres når brillene er montert i innfatningen av optikeren. Men i graveringprosessen som utføres på enstyrkeglass kan sentreringen og skjæringen gjøre at logoen forsvinner etter at råglasset har blitt tilpasset innfatningen og etter at kantarbeidet er utført, slik at du ikke lenger kan se den. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring. Du kan være sikker på at optikeren din har valgt ZEISS-glass. For å være sikker, vil han eller hun gi deg et garantikort som viser at brillene er utstyrt med ZEISS-glass.

Zeiss-glass må gjennomgå svært grundige inspeksjoner for å sikre at de overholder Carl Zeiss Vision-standardene før de forlater fabrikkene våre.

For dem som ønsker å vite alle detaljene som gjør at våre glass er så annerledes har vi laget en oversikt nedenfor:

  • Briller må oppfylle visse minimumskrav påbudt ved lov: de må ha en CE-merking. ZEISS-glass er derimot DIN EN ISO 9001/2000 sertifisert. Denne sertifiseringen strekker seg langt utover minstekravene påbudt ved lov, og består av førsteklasses kvalitetstandarder som må være oppfylt, ikke bare av produktet, men også når det gjelder de ansattes kvalifikasjoner. Våre merkeglass produseres kun av spesialopplært personale.
  • ZEISS garanterer at kvaliteten av det optiske inntrykket har førsteprioritet. Det er viktigere enn noe annet produktkriterium. For Carl Zeiss Vision er et perfekt syn prioritet nummer én.
  • Våre egne testspesifikasjoner strekker seg enda lengre enn det som er regnet som standard i bransjen.
  • Carl Zeiss Vision garanterer at Zeiss-glass kun er justert av kvalifiserte optometrister, slik at du kan forvente å oppleve fordelene med en ubrutt kvalitetskjede.
  • Zeiss-glass leveres også som spesialtilpassede brilleglass. ZEISS tilbyr et bredt utvalg av muligheter for individuelle behov.
  • For å kunne tilby spesialtilpassede brilleglass som oppfyller alle dine individuelle behov består vår Zeiss-portefølje av et variert og balansert utvalg.
Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

Start online-testen her!
For sterke, for svake eller dårlig tilpasset: hva kan feil brilleglass gjøre med øynene dine?

Forstå syn 20. mai 2019

Tags: Hos din optiker

Gjenkjenne synsproblemer

Forstå syn 29. nov. 2017

Tags: Progressive brilleglass

Brillens historie

Forstå syn 22. nov. 2017

Tags: Progressive brilleglass

Liknende produkter