Perfekt syn for alle som liker vintersport

ZEISS presenterer sin nye moteriktige kolleksjon av skigoggles

ZEISS presenterer sin nye moteriktige kolleksjon av skigoggles

Tiden er inne igjen; ski- og snowboardsesongen har begynt. For alle som driver med ski eller snowboard er skigoggles like viktige som å være rask og bruke riktig antrekk. Akkurat i tide for sesongstarten lanserer ZEISS sin nye moteriktige merkevarekolleksjon av skigoggles.

Solen skinner, snøen knaser under skiene og løypene er en sann drøm. Får du lyst til å dra ut og erobre slalåmløypen med puddersnø eller ta deg en god skitur i langrennsløypene? Da har vi noe til deg; de nye skibrillene fra ZEISS. Skibriller må være sporty og robuste og se stilige ut. Men de må også gi deg godt syn under ekstreme forhold, som for eksempel sterkt sollys, reflekser eller snø som faller på en overskyet dag – selv for vintersportentusiaster som bruker briller. ZEISS' skibriller oppfyller alle disse kriteriene.

Perfekt beskyttelse mot UV-stråler

Solens stråling er mye sterkere på fjellet, og refleksjon fra snøen forsterker denne effekten i betraktelig grad. ZEISS' skigoggles er utviklet spesielt for alpint og beskytter øynene mot sol, snø og vind, og spesielt mot de aggressive ultrafiolette strålene man finner på høyfjellet. De gir 100 prosent beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler opp til 380 nanometer.

ZEISS-kolleksjonen – funksjonell, sporty og moteriktig på samme tid

Enten du følger løypene eller kjører i åpent terreng, er på skitur med familien, briljerer på snowboard, kjører fort eller driver med freestyle, passer skigoggles fra ZEISS. Du kan velge mellom ulike modeller til kvinner og menn, samt modeller du kan bytte glass på.

Som reflekterende belegg kan du velge mellom Flash Electric, Multilayer og nye ZEISS Sonar. Det reflekterende belegget Flash Electric er designet for å hjelpe brukerne å se humper, isete overflater eller hindringer bedre i dårlig sikt – for eksempel når det snør eller sludder, er overskyet eller er gråvær. Det er tilgjengelig i en rekke forskjellige fargetoner for å gi høy kontrast. Multilayer er på sin side forsynt med et reflekterende belegg i flere lag, noe som gjør det ideelt i spesielt sterkt lys.

ZEISS SONAR er en innovativ fargetone som er spesialutviklet av Carl Zeiss Vision Sunlens for å gi bedre syn i snøen. Farger, lysstyrke og kontrast forsterkes under alle lysforhold, selv ved høy hastighet. I motsetning til de vanlige blå blokkeringsfiltrene, viser ZEISS SONAR en bestemt spektralkurve. Den fungerer som en blå demper, men lar likevel noe blått lys nå øyet – mellom 380-500 nm – slik at det blir lettere å se uregelmessigheter i snøen, slik som humper og groper.
Dette gjør det mye tryggere å stå på ski og snowboard.

I tillegg er brillene er tilgjengelige med ZEISS Sonar og modellene til menn med polariseringsfiltre. Skigoggles POL fra ZEISS er en termoformet rosélinse som gir:

  • Redusert gjenskinn fra snø og isete underlag
  • Optimalisert syn og bedre synskomfort
  • Bedre kontrast og detaljer
  • Beskyttelse mot sollys
     

Festeklips – perfekt syn for alle brillebrukere

Brillebrukere kan også få et mer avslappet og komfortabelt syn med skibriller. En festeklips for tilpassede brilleglass kan festes til ZEISS' snøbriller i løpet av kort tid, noe som sikrer perfekt syn for alle brillebrukere.

ZEISS' kolleksjon av ski- og snowboardbriller er tilgjengelige hos utvalgte optikere.

Merknad om vedlikehold og rengjøring:

Bare rengjør ZEISS' ski- eller snowboardbriller med lunkent vann; hvis de er svært skitne, bruker du et nøytralt vaskemiddel. Skyll dem så raskt og la dem tørke. Ikke bruk organiske løsemidler til å rengjøre brillene dine. VÆR FORSIKTIG: Ikke tørk innsiden av glassene eller gni for mye. På denne måten unngår du å skade antiduggbelegget, og overflaten vil ikke få riper. Ikke rengjør ski- eller snowboardbriller med våtservietter!

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!
Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

De beste solbrillene for idrett Hvilke utfordringer møter atleter når de bedriver favorittsporten sin?

29.jun.2018

Tags: Sport og fritidsbriller

Bedre syn for sportsutøvere Sportsutøvere, både profesjonelle og amatører, nyter godt av spesielle sportsbriller.al and amateur athletes benefit from special sports eyeglasses

01.nov.2017

Tags: Sport og fritidsbriller

Kun det beste synet er godt nok når man skal stå på ski Hvem har vel ikke opplevd å kjører i blinde ned bakken når man står på ski?

16.okt.2017

Tags: Sport og fritidsbriller

Sportsbriller for en ny generasjon løpere: Nike Vision Vaporwing solbriller for løping To sterke partnere, Nike Vision og ZEISS, har gått sammen for å lage sportssolbriller for løpere som vil gå den ekstra milen.

16.okt.2017

Tags: Sport og fritidsbriller

Liknende produkter