GLASSKATEGORI

ZEISS progressive glass

 • Et bilde av illustrerte progressive linser mot en fargerik bakgrunn.
 • UV-beskyttelse opp til 400 nm – selv i de klare brillene dine.
 • Jevnt syn fra fjernt til nært – med ett par briller.
 • Tilpassbare glassoner og rask tilvenning.

Få flere styrker i ett.

Sømløs overgang fra nært til fjernt syn - ingen behov for lesebriller. Med svært tilpassede design og spesielle teknologier kan det være en drøm å bruke progressive glass. Unn de modne øynene dine varifokale glass fra ZEISS.

Sjekk alternativene for progressive glass.

Du kan ikke gjøre feil med ZEISS SmartLife. De er våre beste progressive glass, og vi kan tilpasse dem til dine individuelle aktiviteter og behov. Men hvis du bruker mye tid bak rattet, er ZEISS DriveSafe også et alternativ.
 • Skjematisk perspektivillustrasjon gjennom et SmartLife progressivt glass som viser tre brede synssoner for synskorreksjon for nær (smarttelefon), middels (kaffekopper) og avstand (himmel).
  ZEISS SmartLife Progressive glass
  Vårt mest innovative alternativ. Laget for moderne liv.
  • Designet for din tilkoblede livsstil og aldersrelaterte synsvaner og behov.
  • Nyt brede synsfelt på alle avstander og i alle retninger, og en jevn overgang inn i glassets periferi.
  • Få dem tilpasset til siste detalj for optimalt syn og komfort.
  • Tilpass deg de nye brillene dine veldig raskt takket være innovativ optikk og individualiseringsmuligheter.
 • Skjematisk perspektivillustrasjon gjennom et DriveSafe progressivt glass som viser en synssone med stor avstand (vei), mellomsone (dashbord) og mindre nærsone (ikke nødvendig i bil).
  ZEISS DriveSafe Progressive glass
  Heldagsglass optimalisert for veien.
  • Designet for komfortabelt syn under kjøring – spesielt om natten.
  • Skift enkelt mellom dashbord, speil og vei. De har imidlertid en litt mindre nærsone.
  • Velg mellom ulike tilpasningsnivåer.

Progressive glass i et nøtteskall.

Progressive glass, også kalt varifokale glass, adresserer en vanlig tilstand som middelaldrende mennesker begynner å møte – kampen for å fokusere på nært hold. Med flere styrker i bare ett par, hjelper de deg med å skifte fokus uten å måtte bytte briller. De har ingen synlige linjer, men du må venne deg til forskjellige glass-soner.

Se gjennom den øverste delen av brillene dine for å se langt unna.
En innfatning med progressive glass og skjematiske linjer for å indikere forskjellige synssoner. Ulike deler av glasset er uthevet: Avstand - øvre del av brillen.
Se mellomliggende objekter gjennom midten av glasset – som dataskjermen.
En innfatning med progressive glass og skjematiske linjer for å indikere forskjellige synssoner. Ulike deler av glasset er fremhevet: Mellom - midten av brillene.
For lesing eller andre oppgaver på nært hold, se gjennom bunnen av brillene.
En innfatning med progressive glass og skjematiske linjer for å indikere forskjellige synssoner. Ulike deler av glasset er uthevet: Nær - nederste del av brillen.
En bildeglidebryter som viser et konvensjonelt multifokalt glass til venstre, med relativt begrensede synssoner, sammenlignet med et førsteklasses glass til høyre som har klart syn gjennom mer av glasset.
En bildeglidebryter som viser et konvensjonelt multifokalt glass til venstre, med relativt begrensede synssoner, sammenlignet med et førsteklasses glass til høyre som har klart syn gjennom mer av glasset.
En bildeglidebryter som viser et konvensjonelt multifokalt glass til venstre, med relativt begrensede synssoner, sammenlignet med et førsteklasses glass til høyre som har klart syn gjennom mer av glasset.

Se mer enn du gjorde før.

Gå for individualisert optikk.

Det er sant: ZEISS progressive glass krever litt tilvenning. Men vi kan tilpasse dine og finjustere synssonene for bredest mulig synsfelt og rask tilpasning. Vi tar hensyn til innfatningen, glassets posisjon og hverdagsaktiviteter for å lage ZEISS-optikk for deg. Vi er sikre på at du vil elske brilleglassene dine etter kort tid.

Har du spørsmål?

 • Progressive glass har forskjellige soner designet for å hjelpe deg med å se klart på forskjellige avstander: på nært hold, i mellom og langt unna. På toppen har du avstandssonen, i midten mellomsonen, og nederst nærsonen. Disse smelter jevnt inn i hverandre, og muliggjør en progressiv overgang mellom styrker – derav navnet.

 • De er også kjent som progressive glass og korrigerer synet på forskjellige avstander – fra nært til langt unna. De har ikke stygge linjer eller sirkler for å skille de individuelle styrkene, noe som betyr at de ser ut som enstyrkeglass. I stedet endres styrken gradvis over linsen – for en jevn, komfortabel overgang mellom synsavstander.

 • Varifokale glassdesign er mye mer komplekse enn enstyrkeglass. De krever at du ser gjennom forskjellige områder av glasset for å se klart på forskjellige avstander. En feil tilpasning kan føre til at du ser gjennom feil del av glasset og synet ditt vil virke uskarpt. Heldigvis kan vi finjustere dine ZEISS varifokale glass basert på dine aktiviteter, anatomi og innfatning. Vi er sikre på at du vil venne deg til dem på kort tid og nyte komfortabelt syn på alle avstander.

 • Du har kanskje hørt om folk som bruker uker på å tilpasse seg eller til og med gir opp progressive glass etter en stund. Men det er ingen grunn til å bekymre seg. ZEISS progressive SmartLife-glass har en fantastisk merittliste – åtte av ti brukere rapporterte komfortabelt syn i løpet av minutter.1 Vi er sikre på at du vil tilpasse deg ZEISS-glassene dine på kort tid.

 • 1

  Markedsforbrukeraksepttest på ZEISS SmartLife Individual 3 glassportefølje med N=174 studiedeltakere i DE, IT, CN, utført av Carl Zeiss Vision International GmbH, DE 2022. (upublisert, data registrert)