Forstørrende visuelle enheter

Når det ikke holder med briller

Noen ganger holder det ikke med briller. ZEISS gir deg et bredt utvalg av forstørrende visuelle enheter. Individuelt tilpassede forstørrelsesglass, forstørrende eller teleskopiske briller eller monokulære, håndholdte teleskop er ikke bare for pasienter med svakt syn, men også for personer som trenger å se de minste detaljene i jobben, for eksempel tannleger, gullsmeder, kosmetologer eller kirurger. For disse bruksområdene tilbyr ZEISS individuelt tilpassede telelupe-briller og luper som festes på hodet med eller uten belysningssystemer. Disse gjør det mulig å jobbe behagelig, nøyaktig og uhindret ned til minste detalj.

Fordeler for deg

Godt syn for hverdagens oppgaver og utfordringer

  • Individuelt tilpassede løsninger for pasienter med svakt syn, skreddersydd til deres personlige synsbehov i hverdagen og deres gjenværende synspotensial – for eksempel synstap på grunn av sykdom på netthinnen som krever spesielle løsninger utover det som vanlige briller eller kontaktlinser kan gjøre.
  • Individuelt tilpassede synsløsninger for profesjonelle brukere som trenger mer enn bare godt syn i sitt høyt kvalifiserte arbeid – for eksempel leger og ingeniører. Ofte kan bare noen brøkdeler av en millimeter avgjøre om man lykkes eller ikke.
  • Produktspekteret omfatter ulike optiske systemer for håndholdt bruk, mens andre er ment å integreres i eller festes på briller – med eller uten belysningssystemer.
  • Sørge for at hver bruker får best mulig syn ved hjelp av en forstørrende visuell enhet.
  • Praktisk betjening skreddersydd til enhver situasjon.
  • Utmerket bildekvalitet med maksimalt synsfelt.

Forstørrende visuelle enheter: for hvem?

En oversikt over produktserien og dens bruksområder

VisuCard og forstørrelsesglass i lommeformat
VisuCard og forstørrelsesglass i lommeformat

For alle brukere: forstørrelsesglass

VisuCard og forstørrelsesglass i lommeformat

Velegnet til utendørs bruk: den beskjedne størrelsen gjør det mulig å skjelne selv de minste detaljer når som helst og hvor som helst. Den store dioptriske styrken gjør at VisuCard og forstørrelsesglass i lommeformat fra ZEISS egner seg for personer som lider av alvorlige synshemminger.

Luper som festes på hodet L / LC

For alle brukere: forstørrelsesglass

Luper som festes på hodet L / LC

Det er mulig å arbeide uhindret med luper fra ZEISS som festes på hodet, ettersom de ganske enkelt festes til brukerens vanlige briller eller brukes med hodestropp. De er særlig egnet for situasjoner hvor man trenger svak forstørrelse.
Forstørrende bifokale briller

ZEISS svaksyntenheter for synshemmede

Forstørrende bifokale briller

Et høyere tillegg i den nedre delen av de forstørrende brillene forvandler disse bifokale brillene til forstørrende bifokale briller. Avstandsdelen av glasset gjør det mulig å orientere seg i omgivelsene, mens den forstørrende delen gjør det mulig å lese og jobbe på nært hold. Høy ytelse og enkel bruk.

Teleskopiske briller

ZEISS svaksyntenheter for synshemmede

Teleskopiske briller

Teleskopiske briller brukes for bedre å kunne gjenkjenne gjenstander utenfor det nære synsfeltet. Hvis et forstørrelsesglass i form av et klipsglass festes på, blir de teleskopiske brillene telelupe-briller og kan brukes til arbeid på nært hold. Fordelen med telelupe over forstørrelsesbriller er betydelig større arbeidsavstand på nært hold.

Monokulære, håndholdte teleskop

ZEISS svaksyntenheter for synshemmede

Monokulære, håndholdte teleskop

Håndholdte teleskop brukes for ukomplisert gjenkjennelse av detaljer på avstand og er derfor viktige hjelpemidler for utendørs mobilitet. Avhengig av modell gir kontinuerlig fokus fra avstand til nærhet svært fleksible bruksmuligheter, for eksempel for å lese rutetabeller for buss eller tog og gateskilt eller for å se vindusutstillinger.

Telelupebriller

Forstørrende visuelle enheter for profesjonelle brukere

Telelupebriller

Kombinasjonen av optimale optiske og tekniske egenskaper, maksimal individualitet og enestående brukerkomfort er det som får ZEISS telelupebriller for profesjonelle brukere til å skille seg ut. De er nøyaktig tilpasser hver brukers personlige behov: eventuell ametropi, personlige sentreringsdata, nødvendig forstørrelse og arbeidsavstand er tatt hensyn til i hvert eneste system.

Luper som festes på hodet

Forstørrende visuelle enheter for profesjonelle brukere

Luper som festes på hodet

Luper som festes på hodet med binokulær Kepler-type optikk er særlig egnet for brukere som trenger ekstremt høy bildekvalitet og forstørrelse. Optikken er tilgjengelig i stort utvalg forstørrelser og arbeidsavstander slik at hver bruker kan velge luper som er skreddersydde til hans eller hennes behov.

Saphiro² LED-belysning

Forstørrende visuelle enheter for profesjonelle brukere

Saphiro² LED-belysning

Saphiro² er et mobilt LED-belysningssystem med høy ytelse som kan brukes i kombinasjon med ZEISS telelupebriller og luper som festes på hodet. Synsfeltet blir jevnt opplyst uten skygger. Dette gjør det betydelig lettere å utføre mange visuelle oppgaver hvor eksakt gjenkjenning av detaljer er nødvendig.

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg